2777
2789

۳ روز تو خونه راهش ندادم 

چند ماه پیش بود چند روز بود داشتیم آشنا میشدیم 

خواستگارمه الان قرار عقد و عروسی هم به فروردین گذاشته شده تو روزای اول قهر و آشتی خیلی زیاد داشتیم 

ولی در کل خیلی آقاست خیلی اخلاقش خوبه خیلی باهام خوب رفتار میکنه الان اصلا بحث و دعوا نداریم دست و دل بازه وضعیت مالیش خوبه اصلا بهم بی احترامی نمیکنه

وضع زن سابقشو دیده بودم خیلی بد بود همش‌گریم بود همش رژ قرمز و سایه های نارنجی و قرمز و رژگونه های قرمز آرایش روزمره اش بود ، خواستگارم اول اینکه بعد ازدواجشون فهمیده بود خاموش باکره نیست و باهاش درمیون نذاشته که قبلا رابطه داشته اگه بهش میگفت مشکلی نبود دوم اینکه کارخونه انجام نمیداد و ظرفای ۲، ۳ هفته میموند و غذا نمیپخت همش هم تو گردش و مسافرت بود و سوم اینکه بهش خیانت کرده بود خواستگارم هی هم خواسته بود جدا بشه خانوادش اجازه نداده بودن اینو مامان خواستگارم خودش میگفت که رحیم هی میخواست جدا بشه ما نذاشتیم ما به زور براشون عروسی گرفتیم 

الان بقیشو مینویسم 😢

خب

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچیزی رو یه طرفه باور نکن 

خواهرشوهرم یه پسره خیلی خوش هیکل و زیبا و با امکانات اومده بود(ظاهرش بقیه میگن من ندیدمش) میگفته زنم خیانت کرده جدا شدم، کاشف به لمل اومد آقا خودش خیانت کرده🙄

دیگ رد کردن

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

زن سابقش با اینکه از جدایششون زمان زیادی میگذره فهمید شوهر سابقش منو میخواد بهم پیام داد منو به فحش بست سلیطه یودنش از اونجا معلومه منم امروز وکیل گرفتم که شکایت کنم ازش

من تو پیجش هم بودم با وزن ۱۳۰ کیلو عکس با مایو و بیکینی میذاشت و مشروبش به راه بود عکس از مشروب خوری هاشون سیگار کشیدناش میذاشت خواستگارمم چنین خانواده ای نیستن همچین چیزارو قبول کنه

خواستگارم فقط از کار نکردنش تو خونه گفته بود ولی من از این و اون شنیدم که طرف خیانتکاره و اینکه پرونده های دادگاهشون رو دیدم اونجا حرف از خیانت خانوم بود از اونجا مطمئن شدم که مادر خواستگارم راست میگه چون بیشترشو اون برام تعریف کرده بود

اوایل آشنایی علت جداییشونو پرسیدم گفت تو خونه کار نمیکرد 

گفت یه بار سر سفزه مامانم بهش گفت میشه واسم نمک بیاری گفت نه نمیارم واسه چی بی احترامی میکنی واسم منو از سر سفره بلند میکنی

بعد رفتن مامانمم بهش فحش داد منم سه روز تو خونه راش ندادم 

میگم نکنه اگه دعوا داشته باشیم منم تو خونه راه نده ؟ درسته من مثل اون نیستم ولی خب ممکنه بحث و دعوا پیش بیاد یعنی اونو از خونه بیرون کرده منم بیرون میکنه؟ 

نمیخوام تو دلت و خالی کنم ولی مشکوک هستن به نظرم با همسر سابقش  حتما حتما قبل عقد بحرف. اخه این همه بدی تو یک نفر جمع نمیشه ظرف های دو هفته😬 ثابت کنن خیانت کرده که باید سنگ سار میشد

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
هرچیزی رو یه طرفه باور نکن  خواهرشوهرم یه پسره خیلی خوش هیکل و زیبا و با امکانات اومده بود(ظاه ...

نوشتم بقیه رو جانم

بله حق با شماست صددرصد که خواستگارمم اخلاقای بد داره چون هیچ کس کامل نیست ولی من که فعلا ازش بدی ندیدم

نمیخوام تو دلت و خالی کنم ولی مشکوک هستن به نظرم با همسر سابقش  حتما حتما قبل عقد بحرف. اخه این ...

عزیزم من خیلی میخواستم با‌زن سابقش حرف بزنم 

خودش شماره منو پیدا کرده بود زن سابقش کلی فحش داد بهم 

بقیه رو نوشتم‌اگه میشه بخون ببین 😢