2777
2789
عنوان

یه چیزی ذهنمو درگیر کرده بهم گفت زن سابقمو

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 34 پست
حتمن از اونطرفم بپرس یکطرفه ب قاضی نرو حتمن اون خانومم حرفای زیادی واسه گفتن داره

عزیزم بقیه رو بخون بعد

دختره خودش منو پیدا کرد بهم‌فحش داد میگفت شوهرشو دوست داره 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال اینجور ازدواجا شو دردسر داره بابا مردا خیلی دروغم میگن من خودم با یکی ازدواج کردم که نامزد داشت طلاق گرفت نمیگم زندگیم بده ولی اخلاق به خصوصی داره که هرکی تحمل نمیکنه شاید اصلا به خاطر خیانت زن سابقش بد دل و بدبین بشه و بهت سخت بگیره

مردآ رو خانواده شون مخصوصا مادر، تعصب خاصی دارن 

اما کار اون خانم هم اشتباه محض بوده. خب معمولا آدم عاقل به مهمانش احترام میذاره مخصوصا که فامیل نزدیک باشن..

اما اگه خودت ازدواج اولته؛ بنظرم صبر کن با کسی که شرایطش مثل خودته ازدواج کنی 

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
بی خیال اینجور ازدواجا شو دردسر داره بابا مردا خیلی دروغم میگن من خودم با یکی ازدواج کردم که نامزد د ...

من خودم تو خانواده سخت گیری بزرگ شدم 

اینم بگم منم تجربه جدایی داشتم ولی من نامزد بودم و تجربه رابطه و زندگی‌مشترک ندارم ولی برای من مهم نیست 

من خیلی دلم براش میسوزه فقط 😢عاشقشم هستم

بله درسته اگه میشه بقیه رم بخونین  سوال من یه چیز دیگس جانم

تودبهتر میشناسی با چند جمله نمیشه قضاوت کرد ولی مطمعن شو اونی که پیام داذه زن سابقشه ممکنه از طرف خودش باشه بخواد تودرو بد دل کنه که دیگهه پیگیر نشی. دیدم که میگم از ثبت اهوال پیدا کن حضوری بحرف

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
مردآ رو خانواده شون مخصوصا مادر، تعصب خاصی دارن  اما کار اون خانم هم اشتباه محض بوده. خب معمول ...

نه منم ازدواج اولم نیست منم نامزد بودم جدا شدم 

ولی دیگه مثل اون تجربه رابطه و زندگی مشترک ندارم

یعنی ممکنه سر دعوایی منم از خونه بیرون کنه ؟ این حرفش نگرانم کرده

من خودم تو خانواده سخت گیری بزرگ شدم  اینم بگم منم تجربه جدایی داشتم ولی من نامزد بودم و تجربه ...

حتما تحقیقات کامل انجام بده؛ تو مورد ازدواج هم اصلا از سر دلسوزی تصمیم نگیر

بحث یه عمر زندگیه؛؛ 

تودبهتر میشناسی با چند جمله نمیشه قضاوت کرد ولی مطمعن شو اونی که پیام داذه زن سابقشه ممکنه از طرف خو ...

نه عزیزم خودش نیست ولی ازش شکایت کردم پیشنهاد خودش بود شکایت کنیم

حتی خودش بهم گفت وکیل من بگیرم برات تقصیر منه گذشته من باعث شده تو اذیت شی و این حرفا گفتم نه خودم میگیرم 

حتما تحقیات کامل انجام بده؛ تو مورد ازدواج هم اصلا از سر دلسوزی تصمیم نگیر بحث یه عمر زندگیه؛؛  ...

بله عزیزم حتما انجام میدیم بخاطر همین کش دادیم زود قبول نکردیم عقد کنیم

نه منم ازدواج اولم نیست منم نامزد بودم جدا شدم  ولی دیگه مثل اون تجربه رابطه و زندگی مشترک ندا ...

جواب سوالتون؛ من فکر نکنم اینکارو انجام بده 

چون این حرکت تحت تاثیر رفتارهای بد زیاد و انباشته شده اون خانم بوده. البته با توجه به گفته های خودتون 

عشق رو قبول ندارین ؟؟ چرا ؟؟

عشق تا وقتی زیر یه سقف با یه آدم نبودی و واقعا دوست داشتنش ثابت نشه بی ربطه فقط آدم کور و کر میکنه من عاشق نبودم شوهرم عاشق شد منم دل بستم ولی وقتی تو زندگی مشترک میبینی نه اونی که میخواستی نبود و احساس تنهایی میکنی میبینی واقعا عشق و عاشقی کشک مال فیلم‌هاست.