2777
2789

سلام دوستان من خیلی درگیرم لطفاً اگه چیزی میدونید بگید و بگین اگه بشه چی میشه یعنی باید دیگه چیکار کرد🥺🤐😓

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

دیگه نباید جلساتتو ادامه بدی تا بعد زایمان 

از یکی پرسیدم گفت اگه کسی باردار بشه دیگه انگار پولاشو دور انداخته 

و تو حاملگی هم نمیشه کلا لیزر انجام داد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی میشه اما من میرفتم ۴ جلسه رفتم بعد چون تو اقدامم هرماه با دلشوره میرفتم بعد خانومی ک لیزر میکنه گفت تو ک تو اقدامی نیا فعلا روزه شک دار نگیر بذا حامله ک شدی بعدزایمان بعد از شیر گرفتن بچه یدفه بیا منم دیگه نرفتم هنوزم باردار نشدم 😕🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
نمیدونم چی میشه اما من میرفتم ۴ جلسه رفتم بعد چون تو اقدامم هرماه با دلشوره میرفتم بعد خانومی ک لیزر ...

واییی نه خیلی بده 

دوره هاشو کامل برو دیگه بعد نی نی دار شو😅

اینجوری تمیزی 

من همش استرس اینو دارم کلا اگه دوره اش کامل بشه دیگه کلا راحتی تمیزیییم😍😂

چون نمیتونی کامل ادامه بدی موها در میاد عملا مث روز اول میشه

منم چون اقدام چند جلسه رفتم و بقیه ش موند.. الان حدود ی ساله .. اما اونایی که رفتن دیگه در نیومدن.. یعنی حدود یک سوم موهام مونده.. والبته من خیلی پر مو بودم. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
واییی نه خیلی بده  دوره هاشو کامل برو دیگه بعد نی نی دار شو😅 اینجوری تمیزی  من همش است ...

آره خیلی دوست داشتم برم البته جلسه ۴ دبگه گفت نیا همون ۳ جلسه رفتم پولمو ریختم دور انگار چون کامل نرفتم ک فایده نداشت موها برگشت اه چقدم بدم میاد مخصوصا از موهای پا چی میشد پا مو نداشت 😕😄🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
آره خیلی دوست داشتم برم البته جلسه ۴ دبگه گفت نیا همون ۳ جلسه رفتم پولمو ریختم دور انگار چون کامل نر ...

چی میشه کلا بدن مو نداشت 😂🥺🥺

منم چون اقدام چند جلسه رفتم و بقیه ش موند.. الان حدود ی ساله .. اما اونایی که رفتن دیگه در نیومدن.. ...

اره  کلا لیزر کل مو از بین نمیره که آخر یکم میمونه که اونم میگن تار نازک ولی جاهایی که مرطوب نباشه کل مو از بین میره