2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع سقط خیلی خونریزی داشتین؟ لخته هم دفع کردین؟

ده روز خونریزی داشتم یک هفته لک بینی 

لخته هم بله خیلی 

مشکل من اینه که این ماه که پریود شدم قطع نمیشه کم شده قطع نه 23 روزه

بستگی داره عزیزم به هفته ی بارداری

من ۱۵ هفته ام امروز خونریزی داشتم به اندازه یه نوار بهداشتی لخته نبود خیلی ترسیدم فردا وقت سونو دارم ولی الان حالم بده من سالها برای این بارداری انتظار کشیدم

من ۱۵ هفته ام امروز خونریزی داشتم به اندازه یه نوار بهداشتی لخته نبود خیلی ترسیدم فردا وقت سونو دارم ...

اولا اینکه توکل کن به خدا و نگران نشو سقط بالای دوازده هفته زیاد اتفاق نمیفته دوماه حتما فردا سونو شدی و همه چی خوب بود از پزشکت بخواه ساک و بررسی کنه شاید هماتوم داشته باشی و خونریزی بخاطر اون باشه اینجور مواقع باید پروژسترون مصرف کنی

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
ده روز خونریزی داشتم یک هفته لک بینی  لخته هم بله خیلی  مشکل من اینه که این ماه که پریود ...

طبیعیه نگران نباش اگه کورتاژ نشدی حتما یوتوب بقایا بده

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
اولا اینکه توکل کن به خدا و نگران نشو سقط بالای دوازده هفته زیاد اتفاق نمیفته دوماه حتما فردا سونو ش ...

هماتوم دارم و پروژسترون هم استفاده میکنم هم آمپول هم شیاف😭