قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرچند که هرگز نرسیدم به وصالتعمری که حرامِ تو شد ای عشق، حلالت!
چقدقشنگ وصف حالم
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔
چقد دلم گرفت امضاتو خوندم 💔متاسفم ...روح عشقت شاد امیدوارم تو زندگی بعدی دوباره سر راه هم قرار بگیر ...
هیییی
کاش منو میبرد قدم زنان تو یه دشت پر از گل های نرگس بودیم
و اسمون اشک شوق میریخت رو سرمون
کاش بهش برسمم من ایمان دارم میرسم جهان ترسید و اونو ازم گرفت از عشق زیادم ترسید
دلم برای یک نفر تنگ است.خیلی وقت است نه میدانم چه میکند،نه میدانم اکنون کجاست.حتی خبری از غم و شاد ...
💔💔💔💔 کاش بوددد
هیییی کاش منو میبرد قدم زنان تو یه دشت پر از گل های نرگس بودیمو اسمون اشک شوق میریخت رو سرمون کاش به ...
هرچی بگم چیزی از غمت کم نمیکنه چون واقعا غم سنگینیه
از خدا برات صبر ارزو میکنم 🙂🖤
زندگی بعضی وقتا زیادی بی رحمه ولی چاره ای نیست فقط باید ادامه داد ...مطمئنا این پایان داستانتون نیس و توی جای بهتر و موقعیت بهتری دوباره سر راه هم قرار میگیرید
هرچی بگم چیزی از غمت کم نمیکنه چون واقعا غم سنگینیه از خدا برات صبر ارزو میکنم 🙂🖤زندگی بعضی وقتا ز ...
من ته دلم حس کردم نمیشه چون مثل قصه ها بود
شاید آشنایی با اون باعث شد شاعرشمم یهوو جرقهه افتاد تو قلبم
اما اگر تو این جهانم بود قسمتم نمیشد بعدها فهمیدم ممنوعه بوده
اما شاید عشقش باعث شد خیلی حرفا برا گفتن داشته باشم
💔💔 عشق یعنی رنج و عذاب