2777
2789

به نظرتون چجوری شروع کنم.اینم بگم قیمتشون خییلی مناسبه و طعمشون عالی

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا فقط نیا وسط تاپیکا هی تبلیغ کن موفق باشید

😂😂وای نه خودم خیلی متنفرم از اینکار.ولی کلا راهنمایی میخواستم از کسایی که واردن چجوری پیج بزنم که پا بگیره

بفرما

😂😂البته اشکال نداره هاااا اصلا.باب شوخی میگم.خودتونم که دارید تو تاپیک من یه موضوع دیگه میگید

اول یه پیج توی اینستا و کانال توی تلگ.رام و واتساپ بزن

بعدش محصولاتتون که اماده شد ، از بسته بندی های قشنگ استفاده کنید و قیمت های مناسب جوریکه خودتون قیمتهاتون رو با همکارا مقایسه کنید و توی پیج بزارید

اینجوری خیلی مشتری ها زیاد میشن

عکاسی از محصولات هم حرفه ای باشه

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

ایده خوبیه و کارت میگیره ولی میدونی این ایده ای ک میخوای اجراش کنی نسبت ب صنفای پوشاک خیلی سخت تر میگی میگیره و حتما ب تبلیغات هم نیاز داری عکسای خوب و قشنگ از محصولات بزار تو پیج فیلم بزار حتی فیلم طرز استفاده و تو چیزایی ک استفاده میشن هم خودت درست بزار عالی میشه خودت استفادشون کن

ایده خوبیه و کارت میگیره ولی میدونی این ایده ای ک میخوای اجراش کنی نسبت ب صنفای پوشاک خیلی سخت تر می ...

یعنی اولش برا اعتماد سازی چیکار کنم