2777
2789
عنوان

میخوام با دختری ازدواج کنم که خانوادم مخالفند

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 64 پست
ما جز اون خانواده های هستیم که همیشه بهم احترام میذاریم و نظر همدیگه برامون مهمه خداروشکز تاحالا مشک ...

تو شرایطش قرار نگرفتی 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
به جان خودم جات بودم بلیط هواپیما میگرفتم براشون  خداروشکر که مخالفتشون فقط همینه

قبول نمیکنن اصلا حتی گذاشتم زمان بگذره تا درست بشه اما نشد تازه بدتر هم شده

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مادر پسره خوشحاله  واقعا بعضی خانواده ها دیوانه ن  طرف رو بدبخت میکنن که ثابت کنن م ...

اگه بگم اره باورت میشه خیلی خوشحاله . البته دختره هم‌مقصر بود خیلی مادره رو انگولک کرد به جای اینکا جای پاشو محکم تر کنه هی فاصله گرفت و پشت سر زنه حرف زد تا صدای پسره دراومد که تا کی به خونوادم بی احترامی میکنی و دعواشون شد و....

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ببین اصلا خانواده مهم نیست عمه منم راضی نبود خانواده منم راضی نبود اما شوهرم گفته من میخامش زنگ زد ب ...

منم داره به هر دری میزنه بسته اس 

منم میخوامش واقعا از ته دلم ولی خب من دختر کوچیک خونواده و دارای ۳ برادر و قوم متعصب در برابر عشق و آشنایی...

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   
خوب وقتی مشورت میکنی اونام مخالف باشن چی خانواده که بدخواه ادم نیست

اینکه خانواده بدخواه آدم نیست دلیل نمیشه حق انتخاب رو از آدم بگیرن چون آدم معیاراش با خانوادش زمین تا آسمون فرق میکنه حرفت اصلا منطقی نیست مگه اینکه درمورد کسی حرف بزنی که حق و قدرت انتخاب نداشته باشه

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی
اگه بگم اره باورت میشه خیلی خوشحاله . البته دختره هم‌مقصر بود خیلی مادره رو انگولک کرد به جای اینکا ...

این پسر کلا خوشبخت نمیشه حالا ببین باهات شرط میبندم

بدبخت حتما سر دختره کلی بلا آوردن دختره کینه داشته

منم داره به هر دری میزنه بسته اس  منم میخوامش واقعا از ته دلم ولی خب من دختر کوچیک خونواده و د ...

خب تو باخانوادت حرف بزن با داداش هات درسته سخته ولش شدنیه اگه هم دعوات کردن بگو دوسش دارم داداش نزار شکست بخورم مثل رفیق کمکم کن  

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

از نظر من بله

شرط منم واسه ازدواج خانواده کم جمعیت بود چون از شلوغی بیزارم

جمعیت بیشتر>>>>>> رفت و آمد بیشتر>>>>>  هزینه های بیشتر

دوری راه هم خودش یه معظله یا باید هر چندماه کارتون رو رها کنید با همسرتون حداقل یه هفته برید خونه خانواده‌شون بمونید یا باید خودشون تنها برن و شما اون مدت تنها بگذرونید

اگه عشق و احساسی در کار نیست و فقط یه ازدواج سنتی و بر حسب مصلحته بهتره از فکرش بیرون بیاین

خب تو باخانوادت حرف بزن با داداش هات درسته سخته ولش شدنیه اگه هم دعوات کردن بگو دوسش دارم داداش نزار ...

داداشام نمیدونن اگه بدونن کلا سرم رفته

غیرتشون بگیرتشون حرف حالیشون نیس

مشکل خونوادم الان اینه میگن اگه بیاد بدون خونوادش فراپدا عقد کردین  و ولت کرد و رفت بخواییم در کی رو بزنیم... 

خب خانواده باید پا پیش بزارن برای ازدواج از نظر مالی مستقل هستم اما تنها که نمیشه رفت خاستگاری قبول ...

بنظرم واقعا این رسم عجیبیه که خانواده پسر جمع کنن اینهمه راه برن که یه بله بگیرن 

همین که دونفر همدیگه رو بخوان و همدیگه رو دوست داشته باشن کافیه و خانواده هم باید به نظرشون احترام بذارن 

اگه مشکلشون راهه که راه حلش یه تلفنه👀

ما جز اون خانواده های هستیم که همیشه بهم احترام میذاریم و نظر همدیگه برامون مهمه خداروشکز تاحالا مشک ...

خانواده ماهم همینطوری بودن تا قبل این موضوع

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
داداشام نمیدونن اگه بدونن کلا سرم رفته غیرتشون بگیرتشون حرف حالیشون نیس مشکل خونوادم الان اینه میگ ...

بگو ول نمیکنه چرا ول کنه درضمن خودش مرده باید با خودش حرف بزنید نه خانوادش

بگو ول نمیکنه چرا ول کنه درضمن خودش مرده باید با خودش حرف بزنید نه خانوادش

میگم همه آداما بد نیستن اونا از سرنوشت دختر عموم عبرت گرفتن

میگن دختر عموت که با پسر دوست باباش ازدواج کرد و عقد کرد تازه بعد عقد پسره ولش کرد و طلاقش داد فقط میخواست وام ازدواج رو بگیره 

میگن فردا اینجوری شد بخواییم با کی طرف باشیم 

خودش مال یه شهر دیگس بخاطرم قبول کرده بیاد شهرمون میگن قضیه بوداره چرا باید با یه دختر که یه ماه باهاش آشنا شده باشه با خونوادش بجنگه و خونوادش طردش کنن بخاطرت بیاد شهرمون 

میگم همه آداما بد نیستن اونا از سرنوشت دختر عموم عبرت گرفتن میگن دختر عموت که با پسر دوست باباش ازد ...

خانوداس دیگه آدم حق میده نگران باشند حرفاشونم درسته نمیشه زود هم اعتماد کرد خدا خیرش کنه بسپار ب زمان