2777
2789
عنوان

خونه خریدم چقدر براتون مهمه

579 بازدید | 53 پست

بچه ها اینکه همش تلاش کنید و وام بگیریدو پول جمع کنید و این در و اون در بزنید که آخرش صاحب خونه بشید با وجود این همه گرونی و مشکلات به نظرتون میارزه؟برا خودتون چقدر مهمه که صاحب خونه بشید..

برام مهمه خونه....

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا موقع ما خوب بود 

الان که سخته 

اگه الان بود شاید مهم نبود با توجه به اینکه تو شهر ما کرایه ها ارزووون

خونه ها گرووون

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
کاش میشد خرید😭😭

خواهر من قبلا ورشکست شدن

تو رویاش هم نبود یه روز صاحب خونه بشه 

به لطف خدا چن هفته پیش خریدن

نا امید نباش

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
خیلی من خونه داشتم ولی خوب کوچیک بود خیلی سختی ها رو تحمل کردم و قناعت و....تا شد ویلایی بخریم خونه ...

وای خدایا دوس دارم خودمو بزنم😭اصلا نمیشه خرید تو این اوضاع

اینجا هم کریه ها گروووون خرید گرووووون‌تر

اکثر جاها اینطورن

فقط شهر ما عحیبه 

یعنی بهترین خونه ویلایی بزرگ شیک ۳ میلیون کرایه

همونو بخوای بخری ۴ میلیارد

یکی از اولویت‌های مهمم تو ازدواج داشتن خونه هست

من چون خودم اصلا تاحالا اسباب‌کشی نکردم و نمبدونم چجوریه معضلاتش

نمیخوام خودم رو هرسال خسته کنم برای این کار و همچنین پولم رو هدر بدم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی