2777
2789
عنوان

آتلیه کودک آنلاین خوب سراغ دارید

149 بازدید | 6 پست

ک کارش عالی وطبیعی باشه.فقط کله بچه رو بزاره.رو بدن ولباس اماده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کسی میخام برام عکس درس کنه.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

👈 📷عکسهای معمولی گوشیتون و آتلیه ای میکنم...با هزینه ی خیلی کم💗 تم تولد..تم طبیعت..تم ماهگرد و... هر مدل بخواید درخدمتتونم .....عکس بچهاتون و با هر کیفیتی برام بفرستید و کمتر از سه ساعت عکس اتلیه ای تحویل بگیر ...هرعکس فقط 15هزار📸💗💗💗      

عزیزم درخدمتم

👈 📷عکسهای معمولی گوشیتون و آتلیه ای میکنم...با هزینه ی خیلی کم💗 تغییر پس زمینه..ادیت عکسهای خانگی و بی کیفیت... تم تولد..تم طبیعت..تم ماهگرد و... هر مدل بخواید درخدمتتونم .....عکس بچهاتون و با هر کیفیتی برام بفرستید و کمتر از سه ساعت عکس اتلیه ای تحویل بگیر ...هرعکس فقط ۲۵هزار..دو عکس ۱۰هزار تخفیف📸💗💗💗  آیدی ایتا:     atolye_online    آیدی تل: @iliyaonline   آیدی روبیکا:iliya0044

من عکس های بچه ام رو به پیج اینستاگرام  @atelie_photoshop دادم کارش خیلی خوبه قیمت مناسب هم میگیره با آتلیه حضوری هیچ فرقی نداره و اگر هم از نظر شما ایرادی داشته باشه یا شما مورد پسندتون نباشه اینقدر رو عکس کار میکنه تا مطابق با نظر شما باشه . نمیدونم من که راضی بودم نمونه کارهاش هم تو پیجش گذاشته میتونید برید ببینید قبلش ، امیدوارم نظرم به کار تون بیاد تو یه تاپیک دیگه هم گفتم چون واقعا الان هزینه آتلیه ها بالا رفته