👈 📷عکسهای معمولی گوشیتون و آتلیه ای میکنم...با هزینه ی خیلی کم💗 تم تولد..تم طبیعت..تم ماهگرد و... هر مدل بخواید درخدمتتونم .....عکس بچهاتون و با هر کیفیتی برام بفرستید و کمتر از سه ساعت عکس اتلیه ای تحویل بگیر ...هرعکس فقط 15هزار📸💗💗💗
عزیزم درخدمتم
👈 📷عکسهای معمولی گوشیتون و آتلیه ای میکنم...با هزینه ی خیلی کم💗 تغییر پس زمینه..ادیت عکسهای خانگی و بی کیفیت... تم تولد..تم طبیعت..تم ماهگرد و... هر مدل بخواید درخدمتتونم .....عکس بچهاتون و با هر کیفیتی برام بفرستید و کمتر از سه ساعت عکس اتلیه ای تحویل بگیر ...هرعکس فقط ۲۵هزار..دو عکس ۱۰هزار تخفیف📸💗💗💗 آیدی ایتا: atolye_online آیدی تل: @iliyaonline آیدی روبیکا:iliya0044
من عکس های بچه ام رو به پیج اینستاگرام @atelie_photoshop دادم کارش خیلی خوبه قیمت مناسب هم میگیره با آتلیه حضوری هیچ فرقی نداره و اگر هم از نظر شما ایرادی داشته باشه یا شما مورد پسندتون نباشه اینقدر رو عکس کار میکنه تا مطابق با نظر شما باشه . نمیدونم من که راضی بودم نمونه کارهاش هم تو پیجش گذاشته میتونید برید ببینید قبلش ، امیدوارم نظرم به کار تون بیاد تو یه تاپیک دیگه هم گفتم چون واقعا الان هزینه آتلیه ها بالا رفته