2777
2789

مامانای با تجربه مرسی ک جوابمو میدین و راهنماایی میکنین ♥️ب نظرتون کدومش بهتره و جنسشم ک راضی هستین بگید لطفااا ممنون 

کریر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کریر

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکدومو نخریدم لازمم نشد اصلا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

کریر نسبت به ساک حمل بهتره 

ولی بهترین جا برای نوزاد آغوش مادره 

خواهرشوهرم برای پسرش خرید اصلا استفاده نکرد....

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

هیچکدوم والا

ولی واسه دکتر بردن ساک حمل بگیر

کریر ستون فقراتو داغون میکنه

بجاش اگه ماشین دارین صندلی ماشین بخر

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

کریر خیلی خوبه

برند عالی بخری و گرون هم نیاز نیست بخری

نهایت 300 دلیجان

تنها مشکل کریر گودی زیاد داخلش هست که کمر بچه خم میشه داخلش 

به اصطلاح قوز میشه پشتش که با گذاشتن یه پتو مسافرتی داخل کریر مشکل حل میشه

کریر خیلی خوبه. حتی در مورد رفلاکس بچه هم میتونه تا حدی کمک کننده باشه. موقع خوابوندنش هم با تاب دادنش میتونید بچه رو توش بخوابونید. تو مهمونی راحتین که بچه جاش امنه و روی زمین نمیخوابونینش. کلی فایده ی دیگه  

من ماما لاو گرفتم هم فضای داخلش بزرگتر از خیلی برندهاست و هم جنس واقعا مقاومی داره. فقط کمی سنگینه که اون هم به خاطر کیفیت جنسشه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد