2777
2789
عنوان

کنکوریای تحربی تورو خدا کمک

130 بازدید | 21 پست

دختری که میره دوازدهم و تا الان تونسته دهم رو جمع بندی که و ازمون بزنه . بنظرتون میتونه یازدهم رو همراه با دوازدهم کار کنه و رتبه خوبی هم بیاره. من چند روزه واقعا افسردگی گرفتم. شدیدا کمک میخوام.

میشه رتبت و بگی و درموردش حرف بزنی که چقدر میخوندی و چحوری. از تجربیاتت بگو یکم. مثله من اینقدر نا امید شدی ؟ در حدی گه الان از خواب پاشی و بشینی برای ۱۰ ماه دیگه گریه کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

من امسال میرم دهم و خب ممکنه زیاد به کارت نخوره اینی ک میگم 

من هم افسردگی داشتم و به نظرم بدترین چیزه 

نا امید نباش و تو میتونی سعی کن همراه با درس های 12 امت درس های 10 و 11 رو جمع بندی کنی و اینکه به مشاور بگیر 💓 موفق باشی گل 

الان وقت گریه کردن نیست مهم ادامه دادن تو کنکوره خیلیا از تابستون شروع می کنن شل می کنن آخرای کار

دهم رو شروع کن یه مبحث بخون مرور تست تقریبا یکی دو هفته بعد آزمون و تحلیل آزمون میکنی و سر از مشکلاتت در میاری و حلشون میکنی روحیه اتو حفظ کن

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین

من ۱۱ 

ولی ببین من خیلی تحقیق کردم اونایی ک رتبه های برترن اینجوری نی ک خسته نشن اونا هم خسته میشن حتی چن روز هم استراحت میکنن ولی بعدش جا نمیزنن ادامه میدن

و اینکه اره میتونی ۱۱ جمع کنی هیچ کادی نشد نداره

تو فقط بخون ب این فک کن ک وقتی تو نا امیدی یکی ی تست ازت جلوتر میوفتع 

و اینم بدون کنکور ۱ سال نی و رندگی وابسته ب کنکور نی پس تلاشتو بکن ولی زندگی ادامه داره

نا امید نباش ک سمه 

اگ انرژی خواستی من هستم بت تزریق میکنم 😀

تو میتونی تو میتونی تو میتونی

به این فکر کن اگ الان یه حرکت بزنی و 11 و 10 ام رو با هم همراه 12 ام جمع بندی کنی و تست کار کنی و آزمون بدی بهتره یا بینی 10روز افسردگی بگیری 😕

پس پاشو دختر 

تو میتونی جا نزن💞💞💟💟💓💓💓💕💕💖💖💖💖💗💗💗💘💘💘💝💝

من ۱۱  ولی ببین من خیلی تحقیق کردم اونایی ک رتبه های برترن اینجوری نی ک خسته نشن اونا هم خسته ...

من الان نزدیک دو هفتس نمیتونم درس بخونم اصلا عصبی شدم نمیدونم چیکار کنم:((((

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~
من الان نزدیک دو هفتس نمیتونم درس بخونم اصلا عصبی شدم نمیدونم چیکار کنم:((((

خو الان مثلا تو عصبی همه چب درست میشه 

بیخیال بابا بشین بخون نگران نباش تهش اینه ک نشه ک مطمئنم میشه ۱۰ ماه دیگ ب خودت میخندی الان تو بخون ک عقب نمونی جا نزن ادامه بده 

خو الان مثلا تو عصبی همه چب درست میشه  بیخیال بابا بشین بخون نگران نباش تهش اینه ک نشه ک مطمئن ...

میخوام بشینم بخونم میرم سر کتاب حوصلم نمیکشه اگرم بخونم با بی تمرکزیه بعد نمیخونم بفد عصبی میشم از اینک عقب افتادم🤦‍♀️

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~
میخوام بشینم بخونم میرم سر کتاب حوصلم نمیکشه اگرم بخونم با بی تمرکزیه بعد نمیخونم بفد عصبی میشم از ا ...

میخوای ی کاری کن ک حالت بهتر شه ب جای عصبانی شدن ی روز برا خودو وقت بزار برو بیرون ارایش کن ی کاری ک حالت خوب شه بعد ادامه بده