2777
2789
عنوان

کنکوریای تحربی تورو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست
میخوای ی کاری کن ک حالت بهتر شه ب جای عصبانی شدن ی روز برا خودو وقت بزار برو بیرون ارایش کن ی کاری ک ...

فکر کنم واقعا ب یکار جدید نیاز دارم چون گفتم با فیلم اوکی میشم نشد 🤦‍♀️ مرسی از راهنماییت💛

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها نمیرسن دهم و یازدهم رو کامل توی تابستون جمع بندی کنن.اوایل مهر ممکنه استرس پیش بیاد.ولی بعد که برنامه ها رو ببینی،متوجه میشی که وقت هست.

حتی اگه به دوره ی اولش نرسیدی،آزمون ها بازم برنامه ی مرور میذارن.یعنی یه مبحث چند بار توی برنامه آزمون ها هست.

چیزی اگه موند میتونی بعد عید بخونی.

الان از دهم چه دروسی خوندی؟بگو تا بهتر بتونم راهنمایی کنم.

اگه همه ی دروس دهم رو خوندی،به نظرم بهتره برای زوج کتاب نیمسال اول، شیمی و فیزیک یازدهم رو انتخاب کنی.چون بقیه ی دروس مثل زیست و عمومی ها (ریاضی معمولا مخلوط دهم و یازدهمه.مثلا مبحث تابع،که هم توی دهم و هم یازدهمه.) به طور اجباری از دهمه.

ببین اگه بخوای کل نیمسال اول دهم رو انتخاب کنی،اونوقت نیمسال اولت سبک میشه(چون قبلا خونده بودی) و نیمسال دوم برات نسبتا جدید خواهد بود.(چون یازدهمه)

پس به نظرم باید یه چیز متوازن و مخلوطی از دهم و یازدهم توی برنامت باشه که اینطور نشه که یه وقت سال وقت اضافه بیاری و یه دوره ای از حجم درس دچار استرس بشی‌.پس میشه با برنامه ریزی مناسب و پخش دروس بین دوره های مختلف، به همه ی درس ها رسید.

اگه بیشتر اختصاصی دهم رو هم خوندی به نظرم باز همون کاری که من بالا گفتم انجام بده.

اگه بیشتر عمومی ها رو خوندی که به نظرم فرقی نداره.میشه نیمسال اولت هم کلا دهم باشه هم کلا یازدهم.

حالا بگو چه درس هایی خوندی و سطحت چطوره؟

راستی زوج کتاب رو میدونی یا برات توضیح بدم؟

توضیح زوج کتاب رو بگم.

ببین برنامه ی آزمون ها طوری هست که نیمسال اول تحصیلی، بودجه بندی آزمون ها از نیمسال اول دوازدهم+عمومی ها۱۰،زیست۱۰ و بخشی از ریاضی ۱۰ و ۱۱ مخلوط. حالا فیزیک و شیمی چطور؟ فیزیک و شیمی دروس اختیاری هستن.یعنی با اختیار خودت میتونی انتخاب کنی که توی نیمسال اول،دهمش رو بدی یا یازدهم.

حتی میشه مثلا شیمی دهم رو داد ولی فیزیک یازدهم، یا شیمی یازدهم و فیزیک دهم،یا اینکه هر دو دهم و یا هر دو یازدهم.

برای نیمسال بعد: نیمسال دوم دوازدهم+ عمومی ها۱۱ و زیست۱۱ و باقی مانده ریاضی یازدهم و دهم+ هر پایه ای که نیمسال اول برای شیمی و فیزیک انتخاب کردی،پایه ی بعدی رو الان میدی.مثلا اگه یازدهم انتخاب کرده بودی الان باید دهم رو بدی.