2777
2789
عنوان

این مبل به فرشم میاد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 92 پست
دیدم عزیزم اره  خیلی تو اینستا این سبک فرش اشپزخونه زیاد شده  من خودم فرشم مثل همین طوسی ...

نمیدونم چیکار کنم خیلی تو مخم رفته حس میکنم اشپزخونه خیلی شلوغ میشه من خودم عاشق چیزای ساده ام اینم یهو جو گرفت خریدم 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه ولی خیلی یکدست میشه  

برای همین رنگ زرد و انتخاب کردم تابلو هام زرد و مشکی و طوسیه کوسن ها 

گلدون 

پرده پانچ که یه پنلش زرده 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
نمیدونم چیکار کنم خیلی تو مخم رفته حس میکنم اشپزخونه خیلی شلوغ میشه من خودم عاشق چیزای ساده ام اینم ...

یه دونه ازین روفرشی ترکیه ای کشدارای طوسی سفارش بده بکش روش به نظرم اگه نمیتونی تعویض کنی دلت نیست نظرت چیه؟

یه دونه ازین روفرشی ترکیه ای کشدارای طوسی سفارش بده بکش روش به نظرم اگه نمیتونی تعویض کنی دلت نیست ن ...

ببین برای اتاخ خوابم از این فرشای شکی گرفتم 

ساده ساده اس 

صورتیه 

جایی ام که گرفتم مدل دیگه ای نداشت برم بیینم عوض کنه یه طوسیشو بگیرم؟ 

برای همین رنگ زرد و انتخاب کردم تابلو هام زرد و مشکی و طوسیه کوسن ها  گلدون  پرده پانچ ک ...

زرد رنگ قشنگه ولی از نظر روانی تاثیر بدی میزاره 

ولی چه فرش نازی داری🤩

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
یه دونه ازین روفرشی ترکیه ای کشدارای طوسی سفارش بده بکش روش به نظرم اگه نمیتونی تعویض کنی دلت نیست ن ...

میگم این رو فرشی ها یه ذره شل و ول وایمیستن هیچوقت جای فرش اصلیو نمیگیرن

زرد رنگ قشنگه ولی از نظر روانی تاثیر بدی میزاره  ولی چه فرش نازی داری🤩

دیوونه میکنه ادمو؟؟ 

اونقدرم دیگه قرار نییست زردباشه 

مرسی قشنگم 

آخ عاشق فرشت شدم

قربونت برم😘

ببین برای اتاخ خوابم از این فرشای شکی گرفتم  ساده ساده اس  صورتیه  جایی ام که گرفت ...

این خیلی خوبه برا اتاق خواب چون خیلی تردد نمیکنی

اما برا اشپزخونه چیز میز میره لاهاش و فرش اشپزخونه خیلی فرسوده تر میشه تا اتاق خواب

این تار وپودش شاید بر اثر تردد زیاد تو اشپزخونه بخوابه 

باز روفرشیه شستشوشم راحت تره کثیفی چیزی شه فرشت چیزیش نمیشه 

وای چه خوشگله هم مبل هم فرش

مرسی عزیزمم

این خیلی خوبه برا اتاق خواب چون خیلی تردد نمیکنی اما برا اشپزخونه چیز میز میره لاهاش و فرش اشپزخونه ...

اخه روفرشی هام حدود 600 تومنه یه مقدارم میزارم روش یه فرش دیگه میخرم بعدا 

میگم این رو فرشی ها یه ذره شل و ول وایمیستن هیچوقت جای فرش اصلیو نمیگیرن

بد‌نیست تو متراژ ۴ مترش مثلا

اره یه کم تکون میخوره ولی خوب اونقدری ترددت باز زیادتراز تو پذیرایی یودن نیست 

بازم رو  اون دلچرک نباشه ترند که شده اما یکی دوسال دیگه میتونی تنوع بدی 

دیوونه میکنه ادمو؟؟  اونقدرم دیگه قرار نییست زردباشه  مرسی قشنگم

کلا باعث پرختشگری میشه ولی در کل خیلی نازه 😁

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️