2777
2789
عنوان

این مبل به فرشم میاد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 92 پست
دوتا 9 متری با یه 4 متری 21 و 800 عزیزم 

خیلی شیکه..مبلا رو طوسی بگیر ..کوسنا رو یه رنگی بگیر که به حاشیه فرشت بیاد به نظرم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پذیراییت بزرگه ؟

اره عزیزم بزرگه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
خیلی شیکه..مبلا رو طوسی بگیر ..کوسنا رو یه رنگی بگیر که به حاشیه فرشت بیاد به نظرم

میدونی من عاشق ترکیب رنگ طوسی و زردم میخوام مبلارو طوسی بگیرم با کوسن زرد و پردا پانچ که یه پنلش طوسی باشه یه پنلش زرد 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
اره عزیزم بزرگه 

خوبه پس

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
میدونی من عاشق ترکیب رنگ طوسی و زردم میخوام مبلارو طوسی بگیرم با کوسن زرد و پردا پانچ که یه پنلش طوس ...

عالی میشه👌👌👌

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اره اتفاقا نقره ای میخوام بگیرم با پرده های پاچ که بغلاش طوسی و زرده  فقط تو انتخاب یه چیزی خی ...

دیدم عزیزم اره 

خیلی تو اینستا این سبک فرش اشپزخونه زیاد شده 

من خودم فرشم مثل همین طوسی که انتخاب کردی ساده است و همین طیف رنگ برا اشپزخونه هم چون وسیله هام سیلور بود اونم طوسی گرفته بودم 

فرش طوسی مبلم طوسی؟! ببین فرشت که عالیه مدل مبلت هم قشنگه و به فرشت میاد  ولی به نظرم طوسی ن ...

به خاطر بی روح شدنش میخوام زرد بگیرم پرده هامم زرد و طوسیه زرد خیلی پر نشاطه بین اینا که بیاد خونه اصلا بی روح نمیشه 

میخواستم دو رنگ بگیرم مبلارو اما خب فکر کردم گفتم اگر تک رنگ باشه یه پنل پرده رو که عوض کنم با کوسن هارو یه تغییر دکوراسیون خوب میشه داد

اخیش یکی اینجا پیدا شد فرش خوض نقره وحوض ماهی و حوض عبدلله نمیپسنده 👌🏻

😂😂😂

وای چه خوشگله هم مبل هم فرش

چشات خوشگل میبینه عزیزم

قشنگه ولی خیلی یکدست میشه 

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️