2777
2789
عنوان

فرق واکسن با خود کرونا چیه

134 بازدید | 12 پست

واکسن مگه ویروس ضعیف شده نیس ک وارد بدن میکنن ک بدن پادتن تولید کنه ک اگه گرفتیم بتونه مقاومت کنه در برابر ویروس ... مثلا منکه تا الان دوبار گرفتم ایا باید واکسن بزنم یا همینم حکم واکسنو داره 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تازه گرفتی اره همینم خوبه ولی تا ۶ ماه فککنم پادتن داری مثلا اگ اخرین بار یه سال پیش گرفتی الان پ ...

دو ماه بعد اینکه کرونا اومد گرفتم ... الانم چهارده روزه گرفتم ... واکسنم تا شیشماه پادتن داره 

دو ماه بعد اینکه کرونا اومد گرفتم ... الانم چهارده روزه گرفتم ... واکسنم تا شیشماه پادتن داره  

خب دیگ واکسن کسی میزنه ک مثلا پارسال کرونا گرفته پادتن نداره الان تو فعلا درگیر کرونایی و تا ۶ ماه هم پادتن داری هرچند حتی اگ بخوای واکسنم بزنی خیلی خطرناک میگن تا چندماه بعد کرونا گرفتن واکسن نزنین بعضیا زدن مردن البته یه جا گفته بود تا قبل دوماه بعد کرونا واکسن بزنی خیلی خطرداره ممکن بمیری

خب دیگ واکسن کسی میزنه ک مثلا پارسال کرونا گرفته پادتن نداره الان تو فعلا درگیر کرونایی و تا ۶ ماه ه ...

وااای خدایااا ... کاش پس از مردم تست بگیرن ی جوری بعد بزنن لینجوری پیشبره ک همه میمیرن 

وااای خدایااا ... کاش پس از مردم تست بگیرن ی جوری بعد بزنن لینجوری پیشبره ک همه میمیرن 

اره خب تو ازمایش خون هم معلوم مثلا خواهرمن این هفته ازمایش داد گفتن نه پادتنی تو بدنت نیس هزینه اشم ۲۰۰ هزار خیلیا سهل انگاری میکنن یا میگن بی خیال چرا پول بدیم چک کنیم گرفتیم یا نه خود مردم هم باید اگاهی داشته باشن اعلامم کردن که اگ حتی با کرونایی دو سه هفته اخیر ارتباط داشتین ممکن ناقل باشین واکسن نزنین همین ماه پیش تو محل ما یه پسرجوون میگفتن ورزشکارم بوده واکسن زد مرد گفتن طفلی کروناداشته ناقل بوده خودش خبرنداشته 

اره خب تو ازمایش خون هم معلوم مثلا خواهرمن این هفته ازمایش داد گفتن نه پادتنی تو بدنت نیس هزینه اشم ...

ای بابا خدایا خودت رحم کن 

اره خب تو ازمایش خون هم معلوم مثلا خواهرمن این هفته ازمایش داد گفتن نه پادتنی تو بدنت نیس هزینه اشم ...

من کلا به این واکسن‌ها مشکوکم ... اگه اینو نگن چی بگن ؟ نمیان واکسن را زیر سوال ببرن ، میگن کرونا داشته واکسن زد و مرد .. هیچ چیز واقعا معلوم نیست  حتی همین واکسن‌ها امتحانشونو هنوز پس نداده.

الان بعضی از کادر درمان که واکسن دو دوز را دریافت کردن هم دارن میمیرن ،  این اواخر که تعداد مرگها هم زیاد شده 

واقعا همه چیز غیر قابل پیش بینی هست .

بعضیا که میگن ۱ سال دیگه نشون میده  این واکسنی که زدن چی میشه در بدن .... فقط خدا میدونه چه خبره

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
من کلا به این واکسن‌ها مشکوکم ... اگه اینو نگن چی بگن ؟ نمیان واکسن را زیر سوال ببرن ، میگن کرونا دا ...

اون به کنار عزیزم منم واکسن نمیزنم چون هنوز معلوم نیس و ازمایشش پس نداده دعاکن نمیرم الانم کرونا دارم واسه آگاهی بقیه گفتم خدایی نکرده کرونا نداشته باشن بعد برن واکسن بزنن  اینک کسی کرونا داشته باش واکسن بزن احتمال زیاد میمیره تو خارج هم هس یه خانمی آلمان بود اونم کرونا گرفته بود واسش واکسن نزده بودن بعد یه ماه و نیم اینا زدن امار مردن از طریق واکسن هم تو خارج خیلی کم اونا الکی نمیگن و حتی امار مردن از طریق کرونا هم اونجا دیگ کم

اون به کنار عزیزم منم واکسن نمیزنم چون هنوز معلوم نیس و ازمایشش پس نداده دعاکن نمیرم الانم کرونا دار ...

ان شا الله  که بهبود میکنی و خوبه خوب میشی عزیزم ، نگران نباش

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …