2777
2789
عنوان

چه گیتاری برای شروع یادگیری خوبه؟؟

2644 بازدید | 17 پست

بچه ها یکی از اشناهامون کارگاه گیتار سازی داره گیتاراشو به دبی هم ارسال میکنه ولی خب مارک خاصی نیست گیتارهاش

بنظرتون یدونه ازش بگیرم؟؟

تازه میخام کلاس گیتار ثبت نام کنم بنظرتون واسه شروع خوبه؟؟یهو نرم کلاس ببینم همه بچه ها گیتاراشون مارکه!!!؟؟؟🙄🙄🙄

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست سازا گرون ترنا ... برای شروع فعلا یاماها c70 بگیر  تا ۱ سال اول حدودا کارتو راه میندازه&n ...

این دستسازا واسه شروع خوبن؟؟

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
این دستسازا واسه شروع خوبن؟؟

دست ساز بودن بستگی ب سازنده و کیفیتش داره ! 

همونا یه مدل نیستن ک یا یه برند خاص من بتونم نظر بدم

ولی اگه حرفه ای باشه از ۱۵ تومن هست تا بالا 

زیر این قیمتم هستا ولی دیگ عادیش و متوسطش از ۱۵ اینا باید شروع شه الان 

یاماها مثلا ۵ تومنه 

خب چرا هزیته سنگین کنی برای شروع همین c70 اوکیه 

بعدا اگ جلو رفتی دیدی میخوای حرفه ای کار کنی برو هزینه کن

گیتار برا شروع مهم نیست مارک باشه

کلاسا هم خصوصیه کسی گیتارتون رو نمیبینه

بعد که حرفه ای شدید و تونستید تشخیص بدید صدای گیتار خوب و بد رو اونوقت یه مارک بگیرید

من خودم دارم از تو نت یاد میگیرم خیلی خوبه پیشنهاد میدم چون کرونا هست خودت تو خونه اموزش ببین 

گیتار برا شروع مهم نیست مارک باشه کلاسا هم خصوصیه کسی گیتارتون رو نمیبینه بعد که حرفه ای شدید و تو ...

ععع چ خوب

سایت یا کانال خاصی هست؟؟

علیرصا نسوحی یا نصوحی😂تو نت بزن تو یوتیوبم چنل هست میتونی یاد بگیری حسش بهتره تو خونه راحتی

مرررسی عزیزم❤❤🤗🤗