2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

44 بازدید | 5 پست

سلام راستش من مشکلم اینه با هرکس صمیمی میشم سریعا از مشکلاتم براش میگم و یه اتفاق بد که با خانواده شوهرم افتاده و الان چندین ساله که باهاشون کلا قطع رابطه ایم که کارمون به دادگاهم کشیده شده و هیچ راه برگشتی نداره رو هم تعریف میکنم البته اینم بگم همسرم پشت منه ولی چیزی که ناراحتم میکنه اینه حرف دلم رو زود میزنم وبعد خجالت میکشم به نظرتون واقعا کارم زشته؟

تمرین کن عزیزم که نگی. همه محرم نیستند. من الان بعد چندسال اینو یادگرفتم. والا زندگی آرومتری دارم.

همش میخوام نگم ها ولی میگم بزار همه بدونن تا یه موقعی ازم نپرسن خانواده شوهرت چی؟ 

ولی بعدش خیلی دلگیر میشم از خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میخوام نگم ها ولی میگم بزار همه بدونن تا یه موقعی ازم نپرسن خانواده شوهرت چی؟  ولی بعدش خی ...

الهی میفهمم.

ولی کلا نگی بهتره.

یک مثال بزنم برات از خودم؟ لزوما ربطی به خانواده شوهرم نداره

اره بگو

شاهین صمدپور رو میشناسی؟ تو استوریش مرکز شهیدعراقی رو گذاشته پریروز که واکسن نیست و مردم داد میزنند. من همونجا دوز اول واکسن رو زده بودم. یعنی هول کردم. اصلا نمیدونی. که خدایا دستم به دامنت من شاغل هستم . چطوری میشه؟ نگن دوز دو نداریم ؟چیکار کنم؟کجا برم.
دیروز خداشاهده با ترس و لرز و استرس زیاد یک صبحانه خوردم که فقط خودمو برسونم. ببین صف بود. خداییش یکساعت هم ایستادیم ولی برخورد پرسنل اونجا خیلی خوب بود. فرهنگ مردم بالا. همه هوای همو داشتند. دوز دوم واکسن رو اورده بودند. حالا صف مال چی بود؟ مال اینکه از روزهای قبل که واکسن نبوده هم امروز مردم اومده بودند.قشنگ به سلامتی و شکرخدا دوز دوم رو زدم و برگشتیم خونه. به همه کارامم رسیدم.

حالا به نظرت برم واسه همه تعریف کنم؟ جار بزنم؟ به محض اینکه بگم همه دوست و فامیل و همکار و همسایه میپرند به آدم که نخیرم. همه جا اوضاع بده. واکسن نیست. متوجه ای منظورم رو؟ 

حوصله بحث و اعصاب خوردی بعدشو ندارم. 

حتی رفتم واسه خود شاهین صمدپور بنویسم برادر کمتر دروغ پخش کن دیدیم دوباره فیلم گذاشته از همون دیروز و صف . آخه آدم چی بگه. ولش کن. گفتن نداره که.