2777
2789
عنوان

پیله ابریشم

161 بازدید | 8 پست

سلام مهربونای نی نی سایت.وقتتون بخیر .

من تازه کار فروش پیله ابریشم رو شروع کردم.ممنون میشم با خریداتون کارم رو حمایت کنید.

پک ۳۰ تایی:۵۲

پک ۵۰ تایی:۶۳ 

هر کی تمایل داشت بسم الله

چقد گرون میدی من داشتم میفروختم دونه ای 500 دادم

واقعا؟اخه من الان نماینده فروشم قیمتها تا پایین شهریور اینه ...ممکنه ماه بعد تغییر کنه ...البته متوجه شدم که قیمتها بستگی به اندازه پیله هم داره ....ولی نه درین حد گلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟اخه من الان نماینده فروشم قیمتها تا پایین شهریور اینه ...ممکنه ماه بعد تغییر کنه ...البته متوج ...

من پیله هام درجه یک بودن درشته درشت.قیمتتون خیلی بالاس.باید ی قیمتی بدین ک برای خریدارم مفید باشه این قیمت نمی ارزه پیله.اینو منی ک چن سال پرورش این کارو داشتم و میگم ووالبته درسشو خوندم

من پیله هام درجه یک بودن درشته درشت.قیمتتون خیلی بالاس.باید ی قیمتی بدین ک برای خریدارم مفید باشه ای ...

عرض کردم گلم نماینده فروش هستم.به حلال و حرام کارم واردم.قیمتیه که از مرکز بهمون پیشنهاد میشه و مرکز زیر سوال نمیره ...

عرض کردم گلم نماینده فروش هستم.به حلال و حرام کارم واردم.قیمتیه که از مرکز بهمون پیشنهاد میشه و مرکز ...

خو بنده هم گفتم قیمتتون بالاس.من فروش عمده و تکی داشتم ب مراکز محصولات گیاهی.از دیجی کالاهم تماس گرفتن گفتن دونه ای600-700میگیرن تا900-1000بتونن بفروشن.شما قیمتتون از اینام بیشتره.ب هرحال موفق باشین

خو بنده هم گفتم قیمتتون بالاس.من فروش عمده و تکی داشتم ب مراکز محصولات گیاهی.از دیجی کالاهم تماس گرف ...

ممنون از اظهار نظرتون ...شما هم موفق باشید بزرگوار