2777
2789
عنوان

شوهرم بهم بی اعتنایی و بی محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 44 پست
راستش غرورم اجازه نمیده چون اونه که  با کاراش دیوونم کرده

غرور تو زندگی زناشویی هیچ معنایی نداره 

تا کی میخوای عمرتو هدر بدی حتما کاری بکن تا دیر نشده

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
چرا نشه حتی سه ماهم بوده  حتی طوری بوده که من پریود میشم و تمومم میشه شوهرم خبردار نمیشه

رابطه جنسی توی روابط خیلی تاثیر میزاره

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم مردی که حتی واسه غریضه خودش سراغت نمیاد ،چه برسه به توجه و دوست داشتن ،،،،،حتمااا مشکل دار ...

اتفاقا آدم گرمی هم هست ولی سمت من نمیاد 

و چون بهش اطمینان هم ندارم هیچ تلاشی برای بهتر شدن اوضاع نمیکنم انگار عادت کردم به عذاب دادن خودم😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

چون همیشه خودتو اویزون و وابسته نشون دادی.از فردا صبح پاشو ورزش کن به خودت برس واسه خودت خوراکی خوشمزه بخر.تیپ بزن برو بیرون اصلا محلش نده خودش میاد سمتت.جلوش خوراکی خوشمزه بخور ک و نش بسوز

غرور تو زندگی زناشویی هیچ معنایی نداره  تا کی میخوای عمرتو هدر بدی حتما کاری بکن تا دیر نشده

اخه میدونی واکنشش رو می‌دونم اگه من برم جلو منت کشی کنم بعداً مدام تو سرم میزنه و مسخره ام می‌کنه،تحقیرم می‌کنه که دیدی آخرم تو مجبور شدی بیای طرفم

عزیزم بخاطر همینه من بیشتر وقتا ک بهش نه میگم همینطوری میشه

اره خیلی پیش اومده که پسش زدم می‌دونم کار اشتباهی میکنم ولی حرصم میگیره اینکه اذیتم می‌کنه و بعد هروقت خودش دلش خواست بتونه بیاد سمتم و انتظار داره بدون اینکه از دلم دارورده باشه نیازشو برآورده کنم

اخه میدونی واکنشش رو می‌دونم اگه من برم جلو منت کشی کنم بعداً مدام تو سرم میزنه و مسخره ام می‌کنه،تح ...

بهش محبت کن غیر مستقیم حتما راهی هست

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
اره خیلی پیش اومده که پسش زدم می‌دونم کار اشتباهی میکنم ولی حرصم میگیره اینکه اذیتم می‌کنه و بعد هرو ...

من همسرم همه جوره خوبه و بهم سره ولی مزاجم سرده دست خودم نیس ۴ساله تحت درمانم ولی بهترنشدم مدام بحثمون میشه بخاطراین قضیه

من همسرم همه جوره خوبه و بهم سره ولی مزاجم سرده دست خودم نیس ۴ساله تحت درمانم ولی بهترنشدم مدام بحثم ...

منم چون داروی اعصاب میخورم و از طرفی آزار و اذیت شوهرم اصلا جایی برای رابطه برام نمیزاره آخه چجوری میشه یکی مدام بهت بی اعتنایی و بی محلی کنه اصلا خواسته هات براش مهم نباشه فقط وقت رابطه یادت میفته،بتونی رابطه برقرار کنی