2777
2789
عنوان

شوهرم بهم بی اعتنایی و بی محلی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 44 پست
خلاصه اشتباه منو نکن.ما میخواییم جداشیم

ینی میگی با وجود تمام بی اعتنایی ها و ازار و اذیتش برم منت کشی کنم ،؟حس برده بهم دست میده💔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
اتفاقا آدم گرمی هم هست ولی سمت من نمیاد  و چون بهش اطمینان هم ندارم هیچ تلاشی برای بهتر شدن او ...

چجور گرمیه که دوسه ماه یک باااار

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مدام می‌گفت من رابطه زیاد می‌خوام 

چی بگم والا 

مگه به گفتنه 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
نه منت نکش اگه خودت گرمی رابطتونو زیاد کن مردا فقط تامین بشن خوبن

نه من زیاد گرم نیستم ،فقط هم وقتایی میتونم باهاش رابطه داشته باشم که از قبل منو آماده کرده باشه ،نمیدونم فقط من اینجوری ام یا همه خانوما اینجورن

نه من زیاد گرم نیستم ،فقط هم وقتایی میتونم باهاش رابطه داشته باشم که از قبل منو آماده کرده باشه ،نمی ...

دیگه ازمن بدترکه نیستی.شوهرم بیچاره فقط نیم ساعت ماساژم میدادو کلی نوازش من مثل سنگ بودم

دیگه ازمن بدترکه نیستی.شوهرم بیچاره فقط نیم ساعت ماساژم میدادو کلی نوازش من مثل سنگ بودم

ماساژ و اینارو ولش کن فقط یکبار محبت کلامی کنه من شل میشم 

که متاسفانه اصلا کلامی محبت نمیکنه منم فوق العاده تشنه محبت کلامی ام

حس میکنم میخواید بگید داره خیانت می‌کنه اره؟

والا منکه نمیدونم 

شما بهتر از هرکسی شوهرتونو میشناسید 

بالاخره اگه خیانت کنه میفهمین 

ولی دوره و زمونه. خوبی نیست 

زندگیتو سفت بچسپ 

از هر راهی میتونی شوهرتو به خودت وابسته کن 

مخصوصا  در رابطه 

یکنواخت نباش 

اینقدر جذاب باش که وقتی خونست نتونه ازت بگذره

ماساژ و اینارو ولش کن فقط یکبار محبت کلامی کنه من شل میشم  که متاسفانه اصلا کلامی محبت نمیکنه ...

عزیزم.من احمق قدرشو ندونستم.ینی تلاش کردم نشد ماواقعا اختلاف مزاجمون خیلی بود

والا منکه نمیدونم  شما بهتر از هرکسی شوهرتونو میشناسید  بالاخره اگه خیانت کنه میفهمین&nb ...

همه اینارو می‌دونم ولی درد من چیز دیگه ایه من دارم از بی اعتنایی و بی محلی،کارای پنهونی و دروغگوییش دیونه میشم و همینم نمیراره برم سمتش ،

اونم هر کار. دوست داره می‌کنه اصلا محل من نمی‌ده ،بعد من چجوری با این رفتاراش برم باهاش وارد رابطه بشم ؟اخع نباید روی خوش ببینم؟؟

همه اینارو می‌دونم ولی درد من چیز دیگه ایه من دارم از بی اعتنایی و بی محلی،کارای پنهونی و دروغگوییش ...

خوب یه مدت شما باهاش خوب باشین

حتی اگه بداخلاقی هم کرد غیب نداره 

شما خودتونو بهش نزدیک کنین 

یکم نلزو عشوه بیا 

بیشتر کنارش باش انم که از سنگ نیست بالاخره رام میشه