2777
2789
عنوان

خانومای متاهل😻💃

1263 بازدید | 106 پست

بچه ها بیاید از خاطرات خوب و بد زندگیتون بگید

عقابای سینگل همیشه در صحنه هم تماشاچی باشین😎😼

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺 من پفک میخام  یه بسته بده ساکت تماشاچی میشم

بانو هستی یکم راهنماییم کنی؟

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من یادمه یبار قهر کردم رفتم خونه بابام هرچی گف بیام دنبالت گفتم نهههههه

اخرش ساعت ۳ شب گفتم بیا دنبالم خوابم نمی‌بره بی تو 😅😅😅😅😅

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
خاطره بد چند وقت پیش تو خیابون کتک کاری کردیم،خودمو از ماشین پرت کردم بیرون،شانس اوردم چیزیم نشد😕

یا حسین سرچی دعوا تون شد در این حد

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

شوهرم رفته دبی

اصلا نمیگه زنده ای یا مرده =/

متاسفم واسش

ازشم ناراحتم

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
شوهرم رفته دبی اصلا نمیگه زنده ای یا مرده =/ متاسفم واسش ازشم ناراحتم

چ بد 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

دعوا کردیم تو ماشین 

شوهرم تند میرفت منم عصبی شدم درو باز کردم گفتم خدافظ 😐

دستمو گرفت زود ترمز گرفت بخدا اگه جلو نمیگرفت میمردم اون شب

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖