2777
2789
عنوان

اختلاف در دوران عقد

394 بازدید | 27 پست

سلام

لطفا بیاین یکم بهم کمک کنین

۱۰ ماهه ک عقد کردم با همسرم ۶ ماه قبل عقدمون هم دوره ی آشنایی داشتیم

هیچ مشکلی نداشتیم باهم اصلا

۶ ماه ک از عقدمون گذشت تو این ۶ ماه مادرهمسرم آسایش رو از ما گرفته بود با توهینا و دعواهایی ک با همسرم میکرد همش دنبال توجه بود و فک میکرد باید از من بیشتر ب ایشون و دخترش(خواهرهمسرم) توجه و محبت بشه تااینکه یهو ی شب همسرم از این رو ب اون رو شد کلا شد ی آدم دیگه و شد پسری ک مادرش میخاد اولویتش تو حرفش من بودم ولی در عمل مادرش

الانم ک ب مشکلات خیلی بدتری برخوردیم و رابطش با خانواده ی من بشدت بد شده بی دلیل و کلا حرفش اینکه هیچکس نباشه خانوادت نباشن فقط من باشم تو زندگیت و خانواده ی خودش و واقعا داره اذییتم میکنه و هرکار مادرش میگه انجام میده

تک پسره و پدرشونم رابطه ی خوبی با مادرشون نداره

ببخشید طولانی شد

از الان اینجورین بعدا بدترم میشه ها

از ما گفتن...

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اولین فرصت برو پیش مشاور

انشاالله سال دیگه این موقع برای نی نی کوچولوم خرید کنم😍😍😍😍😍😍😍ینی میشه خدا؟یه نی نی سالم لطفا💚🌱 از این نوشته۳ سال گذشته و (دخترم الان ۲ سالشه شکرت خدای خوبم)

عزیزم تا درست نشده زیر یه سقف نرو نمیدونم ب دعا چقد اعتقاد داری ولی حقیقت داره ممکنه مامانش براش دعا گرفته که یه شبه از این رو ب اونرو شده اصلا دنبال جنگ و جدل نباش سعی کن همیشه مهربون باشی و توی حرفات باهاشم هی نگی مامانت چرا ایطوری فلان و بیسار ک اینطوری بدتر گوششو تیز میکنی و یادش ب حرفای مامانش میوفته

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

تا بوده البته همین بوده که مادرشوهر ها زیرآب زندگی پسرشون میزنن اما خب تو اول ببین اصلا با این وصلت راضی هستن یا نه!!! مورد داشتیم خانواده راضی نبوده طرف ۲تا بچه داره الان و اصلا عروس حسابش نمیکنن رفت و امد هیچ! یادت باشه درسته که فقد همسرت میمونه ولی خانواده اصلا بی تاثیر نیستن از قضا که میگی رای نامزدتتو هم زدن

عزیزم تا درست نشده زیر یه سقف نرو نمیدونم ب دعا چقد اعتقاد داری ولی حقیقت داره ممکنه مامانش براش دعا ...

الان چهار ماهه اوضاعمون اینه همش قهر میکرد یبار ی هفته یبار ده روز این آخرین بارم ۲۰ روز ازش خبری نبود یهو تندی میکرد سر مسائل بیخودی و داد میزد و همه چیزو میذاره کف دست مادر و خواهرش قبلا اینطور نبود اصصصصلا

و اینکه مادرش همش تو فکر سرکتاب باز کردن و دعا و ایناس اتفاقا

يعنيتحميل ميكنه كه با خانوادتون قطع رابطه كنيد؟ اگر نكنيد چي ميشه اونوقت؟

ن مستقیما نمیگه قطع کن مثلا الان الکی با بابای من چپ افتاده یا الکی با خواهر من بد شده میگه ابجیت ب تو چیز یاد میده با دخترخالم چون خیلی صمیمی ام بد شده کلا از هرکی ک ب من نزدیک بشه و باهاش صمیمی بشم متنفر میشه

تا بوده البته همین بوده که مادرشوهر ها زیرآب زندگی پسرشون میزنن اما خب تو اول ببین اصلا با این وصلت ...

نه کاملااااا راضی هستن حتی مادرش چندجا نشسته گفته تو فامیل بهترین عروس عروسه منه

ولی متاسفانه ایشون ی فرد دو رو ب شدت بددهن کار هرروزشه ک زنگ بزنه ب این و اون غیبت کنه ولی تو روی طرف دورش میگرده

عزیزم تا درست نشده زیر یه سقف نرو نمیدونم ب دعا چقد اعتقاد داری ولی حقیقت داره ممکنه مامانش براش دعا ...

و اینکه من این چیزارو دیدم و دیدم ۲۰ روزه و قهر کرده وکیل گرفتم و مهرمو گذاشتم اجرا و کارای طلاقم رو میکردم

ک بعد اومد و با کلی التماس باهام صحبت کرد ک مثلا حل کنیم مسائل رو منم ب وکیلم گفتم دست نگه داره ولی خودم ب همسرم گفتم ک این اقدام رو کردم ک متوجه بشه دیگه تو تصمیمم جدی ام خیلیم ناراحت شد از اینکه چطور تونستم انقد راحت قیدش بزنم

الان چهار ماهه اوضاعمون اینه همش قهر میکرد یبار ی هفته یبار ده روز این آخرین بارم ۲۰ روز ازش خبری نب ...

پس یقین بدون یچیزی شده ک یکباره ورق برگشته