2777
2789
عنوان

اختلاف در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 27 پست
و اینکه من این چیزارو دیدم و دیدم ۲۰ روزه و قهر کرده وکیل گرفتم و مهرمو گذاشتم اجرا و کارای طلاقم رو ...

بگو راحت قیدتو نمیزنم تو الان چن ماهه ذره ذره داری منو ذجر میدی و دلمو خون میکنی

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو راحت قیدتو نمیزنم تو الان چن ماهه ذره ذره داری منو ذجر میدی و دلمو خون میکنی

ولی الان خیلی رفتارای خودش بهتر شده ن قهر میکنه ن دعوای الکی بحثی ام باشه جمعش میکنه خودش

ولی قرار گذاشتیم ک ی روز بشینیم کامل هرچیزی ک لازمه رو بهمدیگه بگیم آخرش ببینیم تنیجه چیه

ولی من بشدت خیلی تند شدم و ی حالت عصبی همش باهاش دعوا دارم انگار

نمیدونم باید چیکار کنم جداشم یا تلاش کنم درستش کنم ک این واقعا سخته

ن مستقیما نمیگه قطع کن مثلا الان الکی با بابای من چپ افتاده یا الکی با خواهر من بد شده میگه ابجیت ب ...

اينطوري مي خواد تنهات كنه فقط خودش دور و ورت باشه بعد هركار خواست بكنه چون نو ديگه كسي رو نداري كه بخواد حمايتت كنه

اصلا نكن همچين كاري رو

بشين فكر كن منافعت رو بسنج اگر خانوادت خوب هستند باهاشون رابطه ات رو حفظ كن كي بهتر از خانواده ادم ...

خیلییی رابطش با خانوادم خوب بود خیلی ولی مادرش تو گوشش کرد ک با خانواده زنت نباید صمیمی باشی باید سرسنگین باشی باهاشون و اینم رفته تو مغزش

خیلییی رابطش با خانوادم خوب بود خیلی ولی مادرش تو گوشش کرد ک با خانواده زنت نباید صمیمی باشی باید سر ...

عزیزم خودتون تنهایی برید مشاوره و این تاپیک ها را هم بخونید 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2481309&slug=تجربیات-گرانقدر&postId=116582941