2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقط کن😔 راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 63 پست

بگو من نمیتونم با سلامتی خودم بازی کنم.ممکنه دیگه نتونم مادر بشم.سقط از صدتا زایمان بدتره.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمنا ضررش برای توعه. دردش و خونریزی و نقاهتش برای توعه‌ ‌ . از کجا معلوم باز دلش بچه بخاد و بخاطر سقط نتونی بچه دار شی همین ادم بزنه تو چشمت که نازا هستی؟! ایشون اصلا تکلیفش با خودش معلوم نیست. به حرفاش گوش نده.جون خودتم به خطر  ننداز

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

وا،مگه بچه میگه خونه رو بزرگتر نکن،ماشین بهتر نگیر چه ربطی داره،من قبل اومدن بچم حتی خونه نداشتم بعد اومدنش یهو از این رو به اون رو شدیم،الانم دومی رو باردارم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

اگه مشکل خاصی نداری با شوهرت این کار نکن 

یدرصد فک کن دیگه حامله نشی 

تازشم وقتی ۳۰ سالت شد بچت ۱۲ سالشه نزدیک قد خودت 😍

نکن اسی مهرش به دلش میوفته 

هر سقتی ده تا زایمانه شکسته میشی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

من ناخواسته باردار شدم اون هفته فهمیدم ناراحت شدم اولش ولی فرداش کنار اومدم خوشحال بودم همش تو فکر بچه بودم. ولی بازم سقط شد  خیلییی ناراحتم خیلییی شاید ناشکری کردم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
نمیدونم فقط میدونم تو فقر بزرگ شدن خیلی درد داره

چه فقری میگه دستمون به دهنمون میرسه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اگه مشکل خاصی نداری با شوهرت این کار نکن  یدرصد فک کن دیگه حامله نشی  تازشم وقتی ۳۰ سالت ...

دقیقا. من در حال سقطم افتادم رو خونریزی دو روزه  

دقیقا. من در حال سقطم افتادم رو خونریزی دو روزه    

من ۲۱ روز خونریزی داشتم بعدشم کورتاژ 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
جدی. خداکنه من کورتاژ نکنم

انشاالله نمیکنی عزیزم دقیق نمیدونم چی ولی یه دمنوشایی هست و یه قرصی ک دکتر میده باعث میشه دفعش میکنه 

انشاالله نمیکنی عزیزم دقیق نمیدونم چی ولی یه دمنوشایی هست و یه قرصی ک دکتر میده باعث میشه دفعش میکنه ...

فعلا دکتر تا یک هفته دیگه وقت داری ببینی کامل دفع میشه یا نه