من ۷ هفتمه و با اولین ماه اقدام باردار شدم شوهرم خودش ذوق بچه داشت باردار که شدم هرچی می خواستم تو دو دقیقه برام می آورد حالا از دیشب هی میگه سقط کن من پشیمون شدم هنوزم من و تو وقت داریم عجله کردیم من دوست دارم خونه رو بزرگتر کنم ماشین بگیریم بچه تو رفاه بزرگ بشه من همه کار کردم با سیاست تهدید دعوا فایده نداره حرف خودشو میزنه میگه سقط کن ماشین میزنم به نامت همه کار میکنم بعدا هم میشه بچه دار شد هرچی بهش میگم بابا بچمه نمیتونم خدا روزیشو میده ما که هم که ندار نیستیم دستمون به دهنمون میرسه نمی فهمه حالا الکی بهش گفتم من فردا میرم دکتر ببینم چی میگه برا سقط اومدم خونه مامانم خیلی گیر داده آخه به داروی عطاری و اینا حالا من موندم چیکار کنم چه رفتاری کنم منصرف بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔