2777
2789
عنوان

محو شدن خط بی بی چک

2201 بازدید | 20 پست

خانوما سلام ۶روز مونده به موعدم از بس صبر ندارم الان بی بی زدم..موقعی ک با قطره چکان ادرارو ریختم همون لحظه ک ریخته شد خطtبنفش شد قشنگ ولی بعد ۳ دقیقه از بین رفت کلا...روی بی بی چکم زده بعد سه دقیقه کاذب...کسی بودع بااین شرایط باردار باشه؟؟🥺🥺

خیلی زود زدی اخه به استرسش نمی ارزه که صبر کن از موعدت بگذره

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوتاشم خط افتاذ؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چی بگم اخه. صبر ندارم که😭

صبر کن دیگه دختر . من سر پسرم ۱۰روز بعد موعدم رفتم ازمایش دادم نه بی بی زدم نه چیزی هرچقد دوستم گفت بزن گفتم نه فقط ازمایش میرم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اره گلی اول ک ادرار ریختم هر دوتاش پررنگ ولی cخیلی پررنگ تر بود و خط تی واضح بود و بنفش رنگ..ولی سری ...

کاش عکس میگرفتی یعنی چند دقیقه ای محو شد؟؟؟ ببین من بی بی استفاده میکنم باید صبر کنی تا اخرش ادرار برسه چون منم ک استفاده کرده بودم وقتی روی خط ها میوفتاد یه رنگی میشد انگار مثبته 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
خیلی صبوری عزیزم🥺چی بگم دست خودم نیست 

صبور باش . فقط استرس الکی میگیری دیگه بی بی نزن