2777
2789
عنوان

مرغ مجلسی خیلییییی خوشمزه😋

378 بازدید | 35 پست

سلام دوستای قشنگم کیا مرغ مجلسی رو خیلیییییی خوشمزه و عالی مثل رستورانی ها خوش طعم و عالی درست میکنند طوری که همه تعریف میکنند و به به و چه چه میکنن😁

بیاد بهم یاد بده ؛ هرکس بهم یاد بده الهی خدا خودش دلش شاد کنه و بهش پاداش بده ؛ نگاه ویژه خدا شامل حالش بشه☺

خداااااااااا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مرغ خوب سرخ کن بعدش روش زعفرون بریز .مرغارو در بیارم تو همون روغن بیار هلالی کن سرخ کن فلفل دلمه هم همینطور و هویچ حلقه کن بریز سرخ کن تفت بده زرد چوبه و نمک فلفل سیاه هم بریز دو حبه سیرم بنداز و رب هم تفت بده تا رنگش باز بشه نصف لیوان آبلیمو یا آب نارنج بریز آب هم بریز مرغارو هم بزار خوب با شعله کم بپزه

من برات میگم فقططططططططططط به خاطر دعای قشنگت

صد درصد رستورانی عالی خوش رنگ و بینظیر با عطر فوق العاده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یه روشم من بلدم فقط مجلسی نمیدونم باشه یا نه ته قابلمه رو با پیازی که درشت خورد کردیم دایره میپوشونیم بعد روش چربی و پوست مرغو پهن میکنیم بعد مرغارو میچینیم روشون و فلفل دلمه ای زردچوبه با زنجبیل تازه دو سه حلقه میندازیم توشو درشو با یه دم کنی میپوشونی و میزاری رو شعله کم یک و نیم ساعت یا یه ساعت. حدود یک و نیم لیوانم ابریزی میپزه طعمش بی نظیره

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

اول کف ماهی تابه کمی روغن و ۳تاپیاز درشت رو نازک نازک خلالی کن 

ی هویج رنده ریز کن و با فلفل دلمه خرد شده بریز رو پیازا

مرغ ها رو ترجیحا رون وبن رون باشه بچین رو مواد 

و ادویه مرغ وزردچوبه ونمک و فلفل و کمی پودر سیر و فلفل سیاه رو بپاش رو مرغا و زیرشو کم کن تا با اب پیاز نیم پز بشه

بعد که ابش کشیده شد مرغا رو فقط از مواد جدا کن کمی دیگه روغن اضاف کن و بزار آب مواد خوب کشیده بشه و به روغن بیفته و رب گوجه رو اضاف کن و خوب سرخ کن مرغا رو بچین رو مواد دوباره وتا بالا اومدن اب رو مرغا، اب اضاف کن

با شعله کم و دوتا اثلیمو عمانی از قبل خیس خورده بزار بپزه

۵دقژقه اخر لیمو ها رو در بیار و زعفرون اب شده رو به خورش اضاف کن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو