اول کف ماهی تابه کمی روغن و ۳تاپیاز درشت رو نازک نازک خلالی کن
ی هویج رنده ریز کن و با فلفل دلمه خرد شده بریز رو پیازا
مرغ ها رو ترجیحا رون وبن رون باشه بچین رو مواد
و ادویه مرغ وزردچوبه ونمک و فلفل و کمی پودر سیر و فلفل سیاه رو بپاش رو مرغا و زیرشو کم کن تا با اب پیاز نیم پز بشه
بعد که ابش کشیده شد مرغا رو فقط از مواد جدا کن کمی دیگه روغن اضاف کن و بزار آب مواد خوب کشیده بشه و به روغن بیفته و رب گوجه رو اضاف کن و خوب سرخ کن مرغا رو بچین رو مواد دوباره وتا بالا اومدن اب رو مرغا، اب اضاف کن
با شعله کم و دوتا اثلیمو عمانی از قبل خیس خورده بزار بپزه
۵دقژقه اخر لیمو ها رو در بیار و زعفرون اب شده رو به خورش اضاف کن