2777
2789
عنوان

بیایین خواستگاری

134 بازدید | 4 پست

واسه آجیم خواستگار اومده متولد ۷۶ هستش لیسانس گفتار درمانی داره توی کلینیک پزشکی کار میکنه خونه جدا داره ولی توی یه ساختمون با خانوادشه (اینو دقیق نمیدونم توی یه ساختمونن یا جداس ساختمونشون)خانواده ی مایه داری هستن و مذهبی یعنی چندتا حسینیه و غیره دارن ولی سربازی رو الان اقدام کرده که قراره توی یه شرکتی سربازیشو بگذرونه ۲۴ ساعت سربازی ۲۴ ساعتی که آف هستش توی کلینیک کار میکنه ،میگه سربازیم که تموم شد مطب مخصوص خودشو میخواد باز کنه خلاصه وقتی اومدن پسره قیافه ی خوبی داره ولی از نظر هیکلی پُر هستن و قد نسبتاً کوتاهی دارن ۱۷۰خورده ای قدشه  بنظرتون خواستگار با چنین شرایطی خوبه ؟؟؟

خواهرم متولد۷۹ هستش و از نظر ظاهری خوشکله و دانشجو علوم تربیتی هستش 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه میخاد چی بشه

اگه قد خواهرت از خواستگارش کمرته عالیه 

فقط میمونه تفاهم اخلاقیشون وگرنه شرایط پسره خوبه

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
خوبه دیگه میخاد چی بشه اگه قد خواهرت از خواستگارش کمرته عالیه  فقط میمونه تفاهم اخلاقیشون وگر ...

خواهرم قدش ۱۶۰خورده ای هستش

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........