2777
2789
عنوان

دعانویسی که بتونه طلسم دربیاره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3151 بازدید | 89 پست
آره منم اینا رو قبول ندارم کاری ازشون نمیاد تازه آدمو بدبخت میکنن باشه عزیزم کرونای لعنتیم بهتر بشه ...

ان شاالله ک بهتر شی زودی گلم

خودت حس میکنی 

گشایش توی کارات 

سبکی خودت

حال قلبیت

کار از محکم کاری عیب نمیکنه بیشتر ادامه اش بده ک بعد از اونم کسی نتونه بهت اسیب بزنه

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی فدات بشم ممنونم چشم شروع میکنم متشکرم گلم

نشی عزیزم

خواهش میکنم ان شاالله ک مشکلات همه درست شه.

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
آخه وقتی آدم کسی رو سراغ نداره چیکار کنه

موندم چکار کنم خواهر هر جا بگی رفتم هیچ کسی نمیتونه باطل کنه.دعا ساده با بقره برطرف میشه اما طلسم و جادو باطل یا دراورده بشه یا باطل بشه😭

ایشالا❤

🧡❤️

از عطاری بگیرم گلم؟ سوره بقره و جن و یس و زیارت عاشورا و همه انجام دادم .میگن فقط باید دربیاری😭

اره عطاری زاغ سفید رنگ روی زغال بسوزون بعد اسفند بریز، ،اعتقاد قلبی به سورره هایی خوندی داسته باش و باور کن با خوندن سوره بقره طلسم از بین رفته خدا بالاتر از همه دست هاست، 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

تهرانم گلم هر جا باشه میرم.میشه شماره یا ادرسش بهم بدی .مشکلم حل بشه یه عمر دعات میکنم شیرینیشم بهت ...

برای من چله بری کرد آن شاللع مشکل تو رم حل کنه 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
هردوشو انجام دادم گلم چله زیارت عاشورا.چله یس .چله مزمل.اما باید باطل بشه یا دراورده بشه😭

فک کنم باید برات تاس بزارن ازاوناکه دعارو درمیارن. توکرمانشاه  شنیدم انجام میدن.