سلام بچه ها کسی دعانویسی میشناسه که بتونه جای دعا یا جادو دفن شده بگه.😭😭😭من عمم سر لحبازی برام هم دعا برده قبرستون خاک کرده هم تو خونمون گذاشته.همه جارو گشتم اما نمیتونم پیداکنم.دختر یه عمه های دیگم دیده که برام دعا انجام داده با کفن و قفل و...اما نمیدونه کجا برده دفن کرده و گذاشته .سنم داره میره بالا هر کاری میکنم ازدواج کنم تا پای عقد میرم بهم میخوره بی دلیل😭😭😭تورو خدا کسی میشناسید معرفی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از عطاری بگیرم گلم؟ سوره بقره و جن و یس و زیارت عاشورا و همه انجام دادم .میگن فقط باید دربیاری😭
اره عطاری زاغ سفید رنگ روی زغال بسوزون بعد اسفند بریز، ،اعتقاد قلبی به سورره هایی خوندی داسته باش و باور کن با خوندن سوره بقره طلسم از بین رفته خدا بالاتر از همه دست هاست،
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
تهرانم گلم هر جا باشه میرم.میشه شماره یا ادرسش بهم بدی .مشکلم حل بشه یه عمر دعات میکنم شیرینیشم بهت ...
برای من چله بری کرد آن شاللع مشکل تو رم حل کنه
✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت مینامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼