2777
2789

خونه برادر شوهرم شام دعوت بودیم جاریم تو جمع برگشت گفت میلاد قبل تو عاشق و دیوونه یه دختر بود بهش نرسید شب و روز مینشست گریه میکرد واسه دختر همه یهو ساکت شدن برادرشوهرم اخماش رفت توهم شوهرمم شوکه شده بود از این حرف منم اصلااا خودمو نباختم گفتم اونو ول کن واسه قبل بود حالا ببین من چه هنرمندی ام که شب و روز جای گریه قهقه میزنه گذشته ها گذشته امروز و دریاب از قیافه شوهرم متوجه شدم که خیییییلی خوشش اومد از برخوردم جاریمم خفه خون گرفت اومدیم خونه شوهرم بوسم کرد ازم تشکر کرد گفت با رفتار خوبت سربلندم کردی اگه ار زن دیگه ای بود از دماغ شوهرش درمیاورد گفتم مهم نیست اصلا من نقشه ساناز و خوندم اون حسودیش میشه به زندگی ما میخواد خرابش کنه مگه احمقم که چرت و پرت گفتناش پر و بال بدم تا دلشو شاد کنم امروز یه استوری عکس شوهرم و گذاشتم زیرش نوشتم عزیزی که فکر میکنی میتونی با خزئبلاتت رابطه منو عشقم و خراب کنی هی کور خوندی چون رابطه منو ایشون مثل شکر و چاییه که تو هر چی بیشتر هم بزنی ما بیشتر عاشق هم میشیم و قاطی همدیگه میشیم 

بچه ها من خودمم میدونم شوهرم قبل من با یه دختر دوست بود بعد دختره شوهرمو ول کرد با یکی دیگه ازدواج کرد شوهرم یک سال افسردگی گرفت همه اینا رو کاااامل روز اول دوستیمون تعریف کرده بود نمیدونم جاریم چرا این حرف و پیش کشید خو چی بشه اخه احمق

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

از این استوری ها نزار خیلی خز شدن

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

بی خیالش

عقده ای حسود

خوشبخت باشین

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابت عاااالی بود👌🏻❤️

هیچ مرد اصیل قشقایی به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همانگونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان بی‌ اعتناند گرگ اگر هوس شکار کند پوست شکار برایش مهم نیست . از نسل آلوده‌‌ی من که گذشت شما به فرزندان خود خوب دیدن را بیاموزید. ✍🏻 : حسین پناهـی 

اگر اونجا جیغ میزدی و مو میکندی و با همسرت دعوا میکردی ، کمتر عمق ناراحت شدنت رو نشون میدادی تا استوری های این چنینی گذاشتن 

یک‌چیز بیجایی گفت ناراحتت کنه تو هم با حرفت گفتی درگیر و ناراحت شدم 

اگر اونجا جیغ میزدی و مو میکندی و با همسرت دعوا میکردی ، کمتر عمق ناراحت شدنت رو نشون میدادی تا استو ...

عه برداشتم استوری و همین الان گذاشته بود ندیده هنوز 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
برخوردت توی جمع فوق‌العاده بوده ولی استوری خیلی ضایع کاری بود. دیگه توی استوری به کسی کنایه نزن

استوری و برداشتم دیدم همه گفتن استوری خوب نبود ندیده بود هنوز برداشتم الان