2777
2789

آجی ها🤩🤩🤩🤩بانییی مدکد۱۰۰درصدرندمی جایزه میده

بزن رولینک زیرواردشووزنک تفریح پیداکنی رندم جایزه بگیرخریدمجانی کن🤩🤩به جون دخترم داداشم واقعیه فقط میخوام سریع بزنین جایزه بگیرین خریدمجانی کنین

https://rizy.ir/DTxY

لینک کوتاه شده ست به خداواقعی🤩🤩😌😌😌

این پست پرنده ی شانس شماس

من دندانپزشک اطفال دکتر آلاله طلوعی رو می شناسم خودمم یکی از آشناهامون بهم معرفیش کرد. من که خیلی راضی هستم ازش. بچمو الان 6 ماهه تقریبا می برم پیشش کیفیت کارش که فوق العادس اخلاقشم خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهران سمت شهرک غرب میشناسم که خودم دخترمو میبرم پیششون خیلی راضیم اسمشون دکتر هلن جوانمرد برخوردشون با بچه ها هم خیلی خوبه و از همه مهم تر بدون بیهوشی کار میکنند داخل گوگل سرچ کنی اطلاعاتشو میاره ولی اگه پیدا نکردی بگو شماره تماسشو برات بفرستم

اون سمت نه ولی سمت شهرک غرب بلوار فرحزادی دندانپزشک اطفال میشناسم خیلی کارش و رفتارش با بچه ها خوبه دکتر هلن جوانمرد من خودمم دخترمو پیش ایشون میبرم خواستی سرچ کن داخل گوگل اطلاعاتشو میاره اینستاو سایتم داره