2777
2789

واقعا از خودم بدم میاد من درباره مامانم و خواهرم واقعا اشتباه فکر میکردم خواهرم مشکل تنفسی داره شوهرش یه کاری کرد که این مشکل چند برابر بشه شوهرش با یکی دیگه هست

حرف خود زنشو قبول نمیکنه حرف زنکه عنتر  قبول میکنه زنم خودش یه شوهر داره که شوهرش میخواد طلاقش بده زن با همه مردا بوده زن راهشو خوب بلده بلد چطورادای  زنای مظلوم در میارم خواهرم می کرده بعد عالم خودشو کرده یه بدبخت بیچاره مظلوم حتی دامادمون حرف مامان بابام قبول نمی کنم هیچ وقت خودمو نمیبخشم زودتر نفهمیدم الان از خودم بدم میاد چرا یه کاری کردم با اینکه هر روز جلوی خودش بدش بگم زودتر نفهمیدم هر روز به روز حرفهای من بدتر می شود و همین طور با کارهای دامادمون دیروز به خواهرم گفت یه کار می کنم برای دیدن بچه ها جون بدی که در این غلطا نکنی آخه خواهر من دو تا بچه داره یکیش یک سالشه  اون یکی هم سه سال داره مرد که انتر بام یه راهنمایی کنین که یه کاری کنم کاری که به آب طی می کرده تک تک سلولهای بدنش حس کنه دلیلش هم این بود که من نمیدونستم خواهرم میخواد طلاق بگیره این بود که آدم استرسی هستم �ه بفهمم حالم بد میشه بخاطر همین تنها کاری کردن

از مامانم خیلی باهاش خوب بود هواش داشت منم خیلی حسودی و ناراحت بودند که چرا مامانم به این توجه میکنه به خاطر همین حس حسادت مسعود به سود بیشتر می‌شد 😓😭

نخوندم  

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هفت سالگی حضانت بچه ها با مادره:/ نمی تونه این کارو بکنه مخصوصا اگ ثابت کنید با یکی رابطع داره😐

بگید خفه شه وقتی چیزی نمی دونه زر نزنه😐

خواهرتم ازدواج کنه هفته ای سه روز می تونه بچه ها رو ببینه هیچ جوره نمی‌تونه این کارو بکنه خیالتون راحت

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&

چله آیت الکرسی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

https://chat.whatsapp.com/BZkMWnJTbWxAgMedNXLQYG

سلام دوستان عزیزم.

هر کس مایله در ختم چهل روز آیه الکرسی شرکت کنه اسمشو اعلام کنه.

روزی ۱بار آیه الکرسی و ده عدد صلوات رو میخونیم تا ۴۰ روز .هر روز به نیت کسی که نوبتشه

چله آیت الکرسی🙏🏻🙏🏻🙏🏻 https://chat.whatsapp.com/BZkMWnJTbWxAgMedNXLQYG سلام دوستان عز ...

به چه نیتی؟؟؟

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

فقط خواهر شیطانی رو خوندم از خنده پاره شدم😐😂💔

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
ببخشید الان موضوع من خنده داره😑😒

عنوانت خنده داره😐