2777
2789
عنوان

بیا بگو خوراکی‌ای ک عاشقی چیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 49 پست
اووف خوش بحالتون چاق نمیشید من عاشق آشپزیم کلیم چیزای خوشمزه درست میکنم همشم میخورم عین چی ام چاق می ...

ن بابا  من ژنتیکی اینجورم

ینی اگ صب تاشب پیتزا سیب زمینی و درکل فست فود و خامه و اینجور چیزا بخورم حتی یک گرم هم چاق نمیشم

دیگه قرص جی‌فست ک خوردم ی کم تپل شدم

قدم ۱۶۸ عه  وزنم شده ۵۷  تقریبا خوبم

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین والا میگن ب کبد و کلیه اینا اسیب میزنه. میترسم 

مطمعنی ؟؟  من ک دربارش تحقیق کردم میگن گیاهیه

بعدم یکی ۲ دوره بخوری ب وزن دلخاهت میرسی

من ک رسیدم خداروشکر چیزیم نشد

آزمایش هم رفتم هیچ موردی نبود

خودت میدونی بازم.

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
مطمعنی ؟؟  من ک دربارش تحقیق کردم میگن گیاهیه بعدم یکی ۲ دوره بخوری ب وزن دلخاهت میرسی من ک ر ...

خداروشکر حالا منم یه تحقیق میکنم باز مرسی گفتی

۴۰ کیلوام . یه پاره استخون و نارحت و افسرده و ناامید

خداروشکر حالا منم یه تحقیق میکنم باز مرسی گفتی ۴۰ کیلوام . یه پاره استخون و نارحت و افسرده و ناامید

بگیر حتما و بخور

واجبه برات  ۴۰ دیگه خیلی کمه

بعدم اگر میخای مطمعن باشی چرا ی دکتر تغذیه نمیری؟

بت دارو و رژیم میده اصولی چاق شی