2777
2789
عنوان

چطور از از این منجلاب خودمو نجات بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 91 پست
پولو جا به جا کرده ولی به حساب خودش نریخته

شايد واقعا اون نبوده اگه مستقيم به حسابش نيمده تنها راه اينه ببين صاحب حساب كيه و برين ازش بپرسين اما ميدوني اگه كرده باشه شرمنده شرمنده بقول قدميا هر چي تعفنو هم بزني بوش بيشتر پخش ميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا از بانک مطمئن شو پرینت حساب شوهرتو ببین من  از حسابم پرینت گرفتم بردم بانک   گفتم ببینی چیزی یرنداشتم  بعد دیدن اره اصلا پول به حساب یکی دیگه رفته چطوریشو نمی دونم

نمیتونی مبلغو خودت جور کنی بدی بهشون؟

دادنش میتونم راحت بدم.بحث ابروریزیه که الان شده.ذهنیتی که از من و زندگیم خراب شد.اون همه حفظ ظاهری که پیش همه کردم برای حفظ زندگیم!

قبلا هم‌ازینکارا کرده؟ معلومه وضعتون خوبه شغل شوهرت چطوره؟

وضع مالیمون بد نیس راحت خرج میکنیم پول بدی تو زندگیمون نمیاد.شوهرم شغلش ازاده نمیدونم چرا این کارو کرده احمق

نه نکرده

بهش بگو اکه کار به پایس بکشه خیلی بدتر میشه پس خودت درستش کنه

چون میدونه نمیتونن قانونی پیگیری کنن به نتیجه برسن میگه برن شکایت کنن ولی اگه نتونن ثابت میکنم پدرشونو درمیارم

عزیزم اول از همه باید بشوهرت بطور کامل بفهمونی که میدونی چکار کرده و در ضمن خودش هر جور شده باید بپذیره حالا چطوری مثلا از افراد خانواده خودش میری پیششون مثلا پدرش یا برادرش و میگی همچین موضوعی هست بیاید حل و فصل کنید اگر از خانواده خودش کسی ثابت کنه که اینکارو کردی شوهرت دیگه نمی تونه کتمان کنه تا وقتی شوهرت نپذیره و راحت بپبچونه همین اش و همین کاسه 

یه سوال دیگه اینکه واقعا خودت میتونی با یه ادمیکه کلاهبرداره زندگی کنی البته شما هنوز نمیدونی اون پولارو هم کجا زده و خرج کرده د رکل اینادم مناسب برای ادامه هست یا نه؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین