2777
2789

بچه ها خیلی نابودم.نمیتونم درست فکر کنمبیایت یه راهکار بدین دارم دیوونه میشم

موضوع اینه که اول سال شوهرخالم یه پولی رو داد به همسر بنده که باهاش براش خرید و فروش ارز دیجیتال کنه.الان باعد از چند ماه شوهرخاله م بهم گفت شوهرت از حساب من به مبلغی رو خارج کرده.اولش باور نکردم ولی شواهد اینجوری نشون میده و که واقعا این کارو کرده!از طرفی جلوی بقیه نمیتونم همچین ننگی رو تحمل کنم از طرفی به هرحال این پولو برداشته و نمیشه پسش نداد

ما اصلا همچین مسایلی تو فامیل نداشتیم.ینی ابروریزی بیشتر از این!؟یه هفته س نه خواب دارم نه خوراک

تورو خدا بیاین راه حل بدین.من چه غلطی بکنم با این لکه ننگ!؟

خب شوهرت میدونه ومنکرشده؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول با ارامش با شوهرت حرف بزن و بگو چه دلیلی داشته اینکارو کرده ؟

بعد هم سعی کنین پول اون اقا رو پس بدید و این راه ارتباطی که بتونه پول برداره رو قطع کنین 

ولی اول بشین حرف بزن باهاش ببین چرا برداشته 

اره میگه من نکردم.ولی مطمینم این کارو کرده.حسم اشتباه نمیکنه با این همه سند و مدرک

ای بابا چقدر بد...اول باید مطمین بشی 

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

شاید برداشته کاری باهاش انجام بده برشون گردونه شایو اصلا اشتباهی شده شاید  خرید و فروش ارز دیجیتال به شکلی که ما بلد نیستیم زود شوهرتو قضاوت نکن بشین باهاش حرف بزن با ارامش با مهربونی دلم می گه اونی که فکر می کنی نیست

اول با ارامش با شوهرت حرف بزن و بگو چه دلیلی داشته اینکارو کرده ؟ بعد هم سعی کنین پول اون اقا رو پس ...

بحث اینا نیس.بحث ابروعه.من چجوری میتونم تو چشم خانوادم نگا کنم بعد این؟چجوری میتونم با فامیل رفت و امد کنم

همسرم که زیربار نمیره.میگه من این کارو نکردم