78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 عنوان بچه هاکمکککک🥺🥺🥺🥺 445 بازدید | 51 پست ازمرکزبهداشت پیام دادن که برم واکسن بزنم چیکارکنم؟؟؟؟؟شوهرم گفت نرو به نظرتون ؟؟؟ خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه 1400/06/15 | 07:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاقوت_زرد عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 2004 برو چیزی نمیشه که . نهایتا واکسنه پیشگیری نکنه از بیماری وگرنه آسیب نمیزنه بهت اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره
شکوفه2گیلاس عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 4322 یجوری گفتی کمک گفتم حتما بزور دارن میبرنت اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 بارداری؟ بله میترسم خطری داشته باشه نمیدونم چیکارکنم خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
karenhakan عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 54 برو عزیزم،سن مرگ اومده پایین،دیگه پیرها نمیمیرن جوان ها دارن میمیرن
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 یجوری گفتی کمک گفتم حتما بزور دارن میبرنت 😄😄😄اخه نوشته تاساعت۹میتونم برمبعدم خیلی شلوغه هرچه زودتربرم زودترمیام به نظرت خطری ندارع خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
shimash عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 3550 چند ماه من بودم نمیرفتم میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27541 اگه سینوفارمه عوارض خاصی نداره اونایی که آسترازنکا می زنن حالشون بد میشه عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار
karenhakan عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 54 دختر برادر همکاران تک فرزند بود متولد ۷۲بیماری زمینه ی هم نداشت چن روز پیش فوت کرد
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 چند ماه من بودم نمیرفتم اوایل۴ماه شوهرم گفت نه خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
مجیک۲۳ عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 8225 بله میترسم خطری داشته باشه نمیدونم چیکارکنم والا منم باردارم، جمعه زایمان دارم به منم زنگ زدن همسرم نذاشت خودمم راضی نبودم، یه دکتر خیلی معروف هم که متخصص زنان و زایمانه گفت بعد زایمان بزن ژ بهداشت هم گفت مشکلی نیست یک هفته بعد زایمان بزنشما چند وقتته؟
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 درنگ نکن حتما برو اخه میترسم واسه نینی ضررداشتع باشع خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
شکوفه2گیلاس عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 4322 😄😄😄اخه نوشته تاساعت۹میتونم برمبعدم خیلی شلوغه هرچه زودتربرم زودترمیام به نظرت خطری ندارع من چون هفته آینده زایمان میکنم نزدم و جایی هم نمیرم همیشه خونم و کسی هم نمیاد خونم ماما بهداشت گفت دوست داری نزنولی دو تا از دوستام زدن و مشکلی براشون پیش نیومده اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.