2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم میشه راهنمایی کنید

149 بازدید | 4 پست

من ۵.۶ماهی هست عقد کردم .گاها که عاد.ت ماهانه اصلانیستم و چندروز بعد اتمام عادتم

دچار بی حوصلگی میشم

مث روزایی ک خود ادم نمیدونه چشه

کلی غصه میخورم فکرای منفی میکنم که کارای عروسیمون اوکی نیست خونه و وسایل و.....

حوله کسیو ندارم وسکوت میکنم....

با نامزدم غروب رفتیم برا انجام کارای عروسی

از غروب بی حوصلم

رفتیم اومدیم

اصلا نگفت ونپرسید چته چ مرگته

رسیدیم خونشون رفت تواینستا ۲.۳ ساعت

بعد از ساعت ۱۱ گرفت خوابید....

مگه زن نیاز نداره ب حرف

مگه  مردا نمیگن دوستت  دارم

این بی تفاوتی پس یعنی چی؟

میشه کمکم کنید

مردا کمی بی ملاحظع ان ب دل نگیر 

بهش یاد بدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرت بهم ریخته‌س اشفته تی واسه همین اینجوری فکر میکنی

ما خانما وقتی ناراحتیم نیاز داریم به اینکه یکی باهامون حرف بزنه درددل کنیم مثلا تو دعوا میگیم تنهام بذار یعنی بمون پیشم و دلداریم بده ولی مردا اینطور نیستن اونا بیشتر دوسدارن تنها باشن و وقتی ناراحتن بدشون میاد یکی پاپیچشون بشه اونم دیده حتما گرفته ای نخواسته اذیتت کنه از طرفی این فکر و خیالا که دغدغه های عروسیه تو سر اون بنده خدا چند برابر تو هست و مسلما اونو بیشتر اذیت میکنه چون مسئولیتاش بیشتره