2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا اطلاعات دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست

اره عزیزم مطمعنم ، برای اینکه خیالتون راحت بشه حتما از یک وکیل کمک بگیرید ،استان یزد در حال حاضر قاضی  کمتر از ۷۰۰ نفقه بچه ها راتایید نمیکنه ،گلم بهتره با قاضی پرونده تون یک صحبتی داشته باشید و اگر اقا حقوق خوبی داشته باشه و بتونیددر دادگاه خوب صحبت کنید مطمعن باشید رای به نفعه شما میشه ،اما بعد از سن ۱۸ سالگی پسر ،خودش باید بره از بابا شکایت کنه تا دادگاه هر ماه نفقه پسر را به حسابش بریزن 

اره عزیزم مطمعنم ، برای اینکه خیالتون راحت بشه حتما از یک وکیل کمک بگیرید ،استان یزد در حال حاضر قاض ...

خیلی ممنون خدا خیرتون بده راستش فعلا شکایت نکردیم پسرشون ۱۳ سالشه نمیدونیم پسرو میدن به مادر یانه

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی نهایت ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده، ببخشید سوالم زیاد شد اگه ممکنه در این مورد هم راهنمای ...

باز هم میگم وکیل رایگان در دادگستری و کلانتری هست هم میتونه بره با اونا مشورت کنه و هم میتونه از یه وکیل بره یک ساعت مشاوره بگیره.

خوب لزومی نداره که اون خانم تو همون خونه بمونن

اولش که شوهرش در جریان نیس بره اموالو توقیف کنه و بعد دادخواست مهریه و در کنارش دادخواست اعسار  و بعد ترک منزل 

شوهر ایشون هم باطبع به وکیل مراجعه میکنه و اونم بهش میگه دادخواست عدم تمکین بده که نهایتا حکم به عدم تعلق گرفتن نفقه به زنش رو میگیره .

چون اموالش توقیف شده نمیتونه از زیر دادن مهریه در بره ولی اگر اموال زیادتر از استفاده ی معمولی یک خانواده نداشته باشه،دادگاه مهریه رو قسط بندی میکنه

ایشون بعد از این مراحل میتونه برای پرونده طلاق اقدام کنه البته اگر همسرش اقدامی نکرد.

بعد از طلاق باید برای حضانت بچه ها اقدام کنه و در نهایت نفقه بچه ها

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
بی نهایت ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده، ببخشید سوالم زیاد شد اگه ممکنه در این مورد هم راهنمای ...

خواهش میکنم عزیزم وظیفست❤امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
خواهش میکنم عزیزم وظیفست❤امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم

ی قانونی هم هست که بعد طلاق همه ی اموال رو نصف نصف تقسیم میکنن بین زن و مرد؟

راهی هست که بتونه اونو بگیره چون مهریش خیلییی کمه و وضع مالی اقا هم خوبه

دوست عزیزم، اینجا هرکس مبنا براطلاعاتی که  خودش داره بیان میکنه ،شما حتما یک مشاوره یک ساعته  بگیرید تا خدای نکرده اشتباه نکنید هزینه مشاوره هم از ۶۰ تا ۱۵۰ است ،بعد برای کارهاتون قدم بردارید 

دوست عزیزم، اینجا هرکس مبنا براطلاعاتی که  خودش داره بیان میکنه ،شما حتما یک مشاوره یک ساعته &n ...

بله فردا تحقیق میکنم انشالله یه وکیل خوب پیدا کنیم