عبدالواحد مدیر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2358 عنوان کسانی ivf اقدام میکنند بیای تا با هم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 48 پست این ماه میخوام برم ivf 😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍 1400/06/15 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 دقیقا مثل من ۱لبته ۱۸تا تخمک ۱۱تا جنین ۴تا بسته یسوال تو کارتم زده پنج تا زرد هشتا ابی ،ینی چی؟ خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 ممنون عزیزم .انشالله شما هم دامنتون سبز بشه .خدا بهتون دوقلو بده😚 انشاالله 🥰🌹❤️من خیلی امید دارم انشاالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه🤲 خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
۶۲۶۶۹۶ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5115 یسوال تو کارتم زده پنج تا زرد هشتا ابی ،ینی چی؟ نه به من فقط برگه آزمایشگاه دادن که اونم گم کردم😁ولی امسال که رفتم دیدم توی برگه ی دوستام گریداشونو نوشته بودند ❤️
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 نه به من فقط برگه آزمایشگاه دادن که اونم گم کردم😁ولی امسال که رفتم دیدم توی برگه ی دوستام گریداشونو ... خسته نباشی😁واسه من به دوگروه ابی و زرد تقسیم کردن گریداشو خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
۶۲۶۶۹۶ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5115 خسته نباشی😁واسه من به دوگروه ابی و زرد تقسیم کردن گریداشو یه برگه اونم مال ۵سال پیش. منم که مدارکو نگه نمیدارم😄ولی سر انتقالم خیلی امیدوارم کردن که گریدشون خوبه و رحمم امادس .حتی خانم دکتر گفت احتمال ۳قلویی داره .اما منفی شد🙁امیدم به اخرین بسته هستش ❤️
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 یه برگه اونم مال ۵سال پیش. منم که مدارکو نگه نمیدارم😄 ولی سر انتقالم خیلی امیدوارم کردن که گریدشون ... توکل به خدا انشاالله میگیره اصلا بد به دلتم راه نده عزیزم باقدرت و انرژی مثبت برو جلو انشاالله تاپیک نی نی دارشدنت و ببینم 😘💖 خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
۶۲۶۶۹۶ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5115 توکل به خدا انشاالله میگیره اصلا بد به دلتم راه نده عزیزم باقدرت و انرژی مثبت برو جلو انشاالله تاپیک ... انشالله برام دعا کنید .چون دیگه طاقت تخمک کشی و.....ندارم .انشالله شما هم خبر بارداری تو بدی ❤️
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 انشالله برام دعا کنید .چون دیگه طاقت تخمک کشی و.....ندارم .انشالله شما هم خبر بارداری تو بدی اره عزیزم درکت میکنم خیلی سخته .انشاالله که خیره 🌹🥰❤️ خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
۶۲۶۶۹۶ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5115 اره عزیزم درکت میکنم خیلی سخته .انشاالله که خیره 🌹🥰❤️ اسمت برام اشنا بود .اینقدر توی ...نگاه کردم (اون زنگوله بالا😆😆😆.)فهمیدم عزیزم تو همونی بودی که تیر ماه میخواستی بری تایپیک زده بودی که لکه بینی جزءسیکل هست یا نه ؟درسته .چرا تایپیک حذف شده ❤️
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 اسمت برام اشنا بود .اینقدر توی ...نگاه کردم (اون زنگوله بالا😆😆😆.)فهمیدم عزیزم تو همونی بودی که ت ... اره اره شماام تو تاپیک ای وی افم بودی منم حس کردم اشناییا😁😁 خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
۶۲۶۶۹۶ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5115 اره اره شماام تو تاپیک ای وی افم بودی منم حس کردم اشناییا😁😁 پس خداروشکر تخمک کشی کردی .انشالله تایپیک مامان شدنت رو بزنی خانم 😊 ❤️
۶۲۶۶۹۶ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 5115 اره اره شماام تو تاپیک ای وی افم بودی منم حس کردم اشناییا😁😁 اره منو یه خانمی بود فندی چه قدر اونجا بحث کردیم .😆😆 ❤️
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 پس خداروشکر تخمک کشی کردی .انشالله تایپیک مامان شدنت رو بزنی خانم 😊 اره بلاخره اون مراحلم گذروندم خیلی دوران سختی بود .انشاالله فداتشم خدابهمون دوتا نی نی ناز بده🥰😁 خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9635 اره منو یه خانمی بود فندی چه قدر اونجا بحث کردیم .😆😆 اره اره 😁 خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲