2777
2789

گلهای باغ بهشت 🙂سلام شبتون بخیر . 

مهربوناااا 😍میشه لطف کنید ادرس پیج یا سایت یا وبلاگ یا هر ادرسی توی بله و تلگرام و واتساپ و....  میشناسید که توش بازی معرفی کرده به من و بقیه دوستان معرفی کنید. 

به شدددددت نیازمند یاری شما دوستانم 😔. هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. شاید چیزی که برای شما خیلی دم دستی و پیش پا افتاده است برای من تو قله قاف باشه. پس لطفا مهرتون رو دریغ نکنید حتی اگه فقطططط یه بازی ساده میتونید معرفی کنید.🥰🥰

به خدا با یه بازی خیلی ساده هم دل من و هم پسرکوچولوم شاااااد میشه.

بازیهایی که بلدم ایناس.

قایم باشک

پرتاب توپ تو سبد

قلقلک دادن

بازی کودک با تفنگ اب پاش 

بدو بدو

خاله بازی

دیگه هیچی به ذهنم نرسیده و نمیرسه. چند ماااااااهه دارم فکر میکنم. تو رو خدا کمکم کنید.🥴🥺😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقاشی کن باهاش 

حموم کردن تو خونه ما یه بازی حساب میشه 😂 

بعدم دیگه شروع کن الفبا بهش یاد بده یا زبان دوم 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من یه تیم میشناسم تو ایتا....که کانالها وگروههای مختلف دارن وکارگاه آموزشی وتربیتی وروانشناسی برای بچه ها برگزار میکنن.

خییلی فعال وخوبن...تو یکی از گروههاشون بازیهای مختلف رو میگزارن که حتی بعضیاشو مامانا خودشون درست کردن

👶🍃👶🍃👶🍃👶🍃

سلام به همراهان عزیز🌹

دوستان عیدی عید غدیر پاتوق تولد تا سه سالگی و یادتونه؟😍

🎈🎁 برگزاری ٢ ساعت

کارگاه تربیت فرزند زیر سه سال 🎁🎈

درسته نوبت عیدی شماست🤩

شمایی که داخل پاتوق تولد تا سه سالگی عضو هستی👌

⚜ راستی میدونستید این کارگاه برای اولین باره داره عمومی برگزار میشه🤩☺️

💟 اگر دوست داری بدونی این کارگاه کی و کجا برگزار میشه، همین الان روی لینک زیر بزن:

🔰🔰

https://eitaa.com/joinchat/659882087C833b31346b

وویی خیلی کوچولوعه فکرکردم نزدیک 5سالشه الان چه چیزایی بلده بگه یا انجام بده؟  دخترم16ماهشه

راه میره بابا ماما با( اب) رو میگه بای بای میکنه.یه چند تا کلمه هم فقط حرفای اولشون رو میگه. مثلا تاب تا ‌. توپ تو. الان اینا یادم بود. دختر گل شما چطور؟

اگر ایتا نداری نصبش کن،بعد این لینک رو کپی کن ووارد گروههاشون بشو

هر سوالی در مورد تربیت فرزند واز شیر گرفتن واز پوشک گرفتن و...داری هم جواب میدن وکارگاه دارن...

خیییلی مفیده،سوالاتم میتونی بپرسی

چه جوری زبان دوم یادش بدم. کلمه مثلا بگم اپل میشه سیب؟

نه من مستقیم میگم مثلا باهاش حرف میزنم بعضی جمله ها یا درخواستامو انگلیسی میگم ناخوداگاه یاد میگیره 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي