2777
2789
عنوان

معرفی پیج خوب برای بازیهای کودکان زیر پنج سال

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
اگر ایتا نداری نصبش کن،بعد این لینک رو کپی کن ووارد گروههاشون بشو هر سوالی در مورد تربیت فرزند واز ...

الهی خیر ببینی. خدا بزرگترین حاجتت رو زود بهت بده.‌الهی امین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه میره بابا ماما با( اب) رو میگه بای بای میکنه.یه چند تا کلمه هم فقط حرفای اولشون رو میگه. مثلا تا ...

دخترم بابا، مامان، آب، دد، دو میگه دست میزنه راه میره، بای بای اهلش نیس😁

ظرفای کابینت هامو میریزه، کشو لباسارو خالی میکنه میچینم پشت سرم میره درمیاره 😢😰

😍😍 خدا نگه داره برات. من تا دلت بخواد اشغال میریزه. همه چیز رو خالی میکنه حتی سبدای اسباب بازیش .و ...

مرسی عزیزم همچنين خدابرات نگهداره. 

میدی خودش غذابخوره؟ 

وزنش چنده؟ 

اسباب بازی جلوش میذارم بازی میکنه زودی خسته میشه میره سراغ کابینتا و تی وی

گه گاهی به ندرت. چطور؟ به زور غذا بهش میدم. ۹و دویست.رو نمودار بود از وقتی واکسن چهارماهگی رو زد و ...

وزن دخترمنم رو نه هس و تکون نمیخوره چندباری دکتربردم فایده نداره، نمیدونم چرا اضافه نمیکنه

میگن وزنش کمه 

من فعلا قاشق ندادم ازترس کثیفی و تمیزکاری😁

وزن تولدش چند بود؟  نگفتن چیکارکنی

منم مث خودت بردم فایده نداشت. رفلاکس کوفتی داره اصلا نمیتونه غذا بخوره . چه برسه به زیاد. سیب زمینی و خامه و بستنی بده هر روز.

و ماکارونی و سینه مرغ و برنج  دکتر پسرم گفت اینا رو بده تا وزن بگیره. یه دکتر گفت شیرخشک سیمیلاک نئو شور بده ولی پسرم لب نزد.

منم مث خودت بردم فایده نداشت. رفلاکس کوفتی داره اصلا نمیتونه غذا بخوره . چه برسه به زیاد. سیب زمینی ...

اصلا لب ب شیرخشک نزد خودمم شیرندارم دکترش میگه غذابده اشکالی نداره هرچی میخوره بده

انقد شیرخشک گرفتم بازکردم نخورد ریختم رف، چندتاش پلمپ کرده تاریخش گذشت ریختم دور، 

اینهمه هزینه وزحمت...