2777
2789

دکتر سپیده پزشکی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

من دکتر مرجان ثابتی رو معرفی میکنم بهتون . خانواده پدری من اکثرشون بیماری ارثی قلبی دارن همشون هم تحت نظر دکتر ثابتی هستن . خیلی دکتر خوبین. من تاحالا ندیدم کسی ناراضی باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر مرجان ثابتی رو معرفی میکنم بهتون . خانواده پدری من اکثرشون بیماری ارثی قلبی دارن همشون هم تح ...

منم ایشون رو واقعا تایید میکنم دکتر ثابتی دکتر مادرم هستن و واقعا توی کارشون عالی هستن. شماره تماس مطبشون اینه

۰۲۱۴۴۱۴۰۹۳۶

بابام 120کیلو وزنش بود و چربی خون و  کلسترول داشت و سر گیجه و غش داشت و بردیمش تحت نظر دکتر کشمیری و دکتر گفتن شریان های رگش باریک شده و تحت نظر دکتر کشمیری قرارگرفت و دکتر درمان کردن بابای منو و بابام الان حالش خیلی خوبه واقعا دکتر عالی هستن