2777
2789
عنوان

چمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بسوزم چقدر بسازم چقدر بریزم تو خودم؟5سال بس نیس؟ اصلا خدایی هست یا نه سرکاریم؟

ما محکومیم ب این زندگی 

یه زمانی منم گیر گوشی بودم بخاطر برنامه شاد خالم‌ یه تبلت مزخرفشو بم‌ داد ک هی شارژ خالی میکرد همش وصل ب پریز بودم 

دیگه دخترعمم تو گوش مامانم خاند ک براش ی گوشی بگیرین تا گران نشده اونم گرفت 

الانم ک ۱۸ سالمه به‌ بابام‌ میگم بیا با ماشین ببرم یه جای خلوت رانندگی بم یاد بده میگه ب من چ برو کلاس

انگار من بچه اینا نیستم 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
ما محکومیم ب این زندگی  یه زمانی منم گیر گوشی بودم بخاطر برنامه شاد خالم‌ یه تبلت مزخرفشو بم‌ ...

ووو خوبه که خریدن برات حداقل من سه ماهه دارم هرروز میگم امروز که طرف گوشی اورده اقا میگه ببینم قسطی میده یا نه و زنگ نزد بپرسه خودشو گذاشت در اون راه بخدا خسته شدم گدا بازی در میاره داره خرج نمیکنه تالا من پشت ماشین ننشستم فقط باید بمونم تو خونه اعتماد ندارن بم چقدر دلم پره داارم میمیرم

ما محکومیم ب این زندگی  یه زمانی منم گیر گوشی بودم بخاطر برنامه شاد خالم‌ یه تبلت مزخرفشو بم‌ ...

بیادختر عمت گوشی دارت کرده باز اسم مادرشو تو امضات بزن🤭😂

صرفا.جهت.شوخی#  

بیخیال گلم ب این چیزا فک نکن ان شاالله خودت انقد موفق باشی ک ب کسی احتیاج نداشته باشی

من چ روز پیش انقد حالم بد بود سرگیجه شدیدم داشتم داشتم تو حیاط از پله میوفتادم بابام دید بروی مبارکم نیاورد

ک لااقل بپرسه چته

اینو گفتم ک بدونی تو تنها نیستی

بیادختر عمت گوشی دارت کرده باز اسم مادرشو تو امضات بزن🤭😂 صرفا.جهت.شوخی#   بیخیال گلم ب ای ...

خخخ از چی بگم برات دردم یکی دوتاس مگه 6ساله عفونت دارم دکتر نبردنم چهار ساله افسردگی دارم نبردنم کلیه هام نابوده نبردنم سرگیجه دارم نبردنم قلب درد دارم دریچش بزرگه نبردم از چی بگم برااات    

خخخ از چی بگم برات دردم یکی دوتاس مگه 6ساله عفونت دارم دکتر نبردنم چهار ساله افسردگی دارم نبردنم کلی ...

الهی عزیزدلم

شاید جدی مشکلات جمسیت رو نگفتی وگرنه فک نکنم هیچ مادری حاضر ب دیدن مریضی بچش باشه

الهی عزیزدلم شاید جدی مشکلات جمسیت رو نگفتی وگرنه فک نکنم هیچ مادری حاضر ب دیدن مریضی بچش باشه

چرااا گفتم خودش خبر داره بهتر از هرکسی ولی هر بار میگم میگه قلب که چیز مهمی نیست کلیه هاتم و عفونتت لباستو هی عوض کن خوب میشی  

خدایی

بله من چند روز پیش حالم خوب نبود بعد یه بنده خدا گفت دلم چقدر برات تنگ شده بود

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
بیادختر عمت گوشی دارت کرده باز اسم مادرشو تو امضات بزن🤭😂 صرفا.جهت.شوخی#   بیخیال گلم ب ای ...

من کلا ب عمه هام ‌ارادت خاصی دارم😅😅

اره واقعا هیچ کس بی غم نیست 

روزگار روی‌ خوششو ب ما‌ نشان نمیده اصن

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
ووو خوبه که خریدن برات حداقل من سه ماهه دارم هرروز میگم امروز که طرف گوشی اورده اقا میگه ببینم قسطی ...

چ خریدنی راست میرم‌ چپ میام مامانم میگه اگه ای گوشی برات نمیگرفتم چ‌ میکردی خودمه بردم‌ تو قرض برا تو

پس پدرت خسیسه

کسیو نداری با خانوادت حرف بزنه دست از این بیخیال بودن و خساست بردارن؟