2777
2789
عنوان

تزریق ژل به گونه

139 بازدید | 5 پست

دوستان کسی میدونه واسه تزریق گونه چند سی سی بوتاکس یا ژل لازمه 

صورتم لاغره ولی نمیخوامم گونه هام خیلی برجسته بشه 

دوست دارم تزریق ژل به چونه و گونه انجام بدم یه کم تغییر کنم 

به نظرتون قشنگه؟

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دلم میخاست بهتون یه چیزی بگم ..اونقدر شمارو مهم دیدم که اومدم بهتون توی تاپیکت یه مطلبی رو بگم

اون کاربر توی پربازدیدا چیزی نگفت که شما اینگونه برخورد کردی.....پستاتو بخون یکبار و خشونتتو بخون..منم خیلی وقتها مامانم یه روسری هایی رو سر میکنه بهش میگم سر نکن مادر من عین شمالی ها شدی...نه اینکه شمالی ها بد هستن یه برچسب ه...نژاد پرستی نیست. اونم گفت مثه عرب ها میشی چه حرف بدی بود اخه که اینقدر کلامت گزنده بود...دلتم برای عرب نسوزه برای عجم بسوزه که مملکتمون افتاده به دست ه غیر خودمون...الان کاربرا همش سر ه افغانستان و عرب و غیره به هم توهین میکنن و از دل خودشون غافل هستن‌...ببخشید نظرمو گفتم ممنون که پستمو خوندی همیشه شاد باشی..‌‌