2777
2789

سلاممم 

راستش من انتخاب رشته کردم و البته خب هنوز نتایج نیومده 

اگر اون رشته ی ای که قبول شدم رو نخوام در چه صورتی و کِی میتونم تغییر رشته بدم؟حتما باید چند ترم بگذره؟

رتبه ی خوبی هم دارم و میتونم هر چی بخوام انتخاب کنم

تو که رفتی از آن روز به بعد نه کسی می آید و نه حتی نفسی می آید

اگه رشته ای که میخوای رو توی کارنامه سبز آورده باشی همون ترم اول پیگیری کن ،اگر نه که یه ترم رو باید بگذرونی ، نمره هاتم باید خوب باشه اگر رشته ی بالاتری میخوای بری

اگه رشته ای که میخوای رو توی کارنامه سبز آورده باشی همون ترم اول پیگیری کن ،اگر نه که یه ترم رو باید ...

عزیزم من رتبه ی ۵۶۲شدم اولویت اول زدم حقوق که احتمال زیاد قبولم ...اگه پیگیری کنم ممکنه از ترم یک بتونم برم جامعه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جامعه شناسي كه خوب نيست حقوق كه بهتره

خیلی به جامعه علاقه دارم 

اما اره از نظر بازار کار احتمالا حقوق بهتره

عزیزم من رتبه ی ۵۶۲شدم اولویت اول زدم حقوق که احتمال زیاد قبولم ...اگه پیگیری کنم ممکنه از ترم یک بت ...

همون موقع ثبت نام حضوری که میخوای بری یه پرس و جویی بکن ، حتما کارت براحتی انجام میشه امید بخدا .موفق باشی 

همون موقع ثبت نام حضوری که میخوای بری یه پرس و جویی بکن ، حتما کارت براحتی انجام میشه امید بخد ...

ممنونم عزیزم همچنین🥺💙

بعد اومدن کارنامه سبز،سازمان سنجش یه بازه زمانی میده برای اعتراض

اما شما ثبت نام رشته ای که قبول شدی رو انجام میدی،درس ها رو شروع می‌کنی تا چند هفته، یک ماه بعد نتیجه بیاد و تو رشته ای که میخوای ثبت نام رو انجام میدی.

بعد اومدن کارنامه سبز،سازمان سنجش یه بازه زمانی میده برای اعتراض اما شما ثبت نام رشته ای که قبول شد ...

ممنونم عزیزممم