2777
2789
عنوان

راهکار چاقی بدید لطفا

97 بازدید | 13 پست

من رفتم آرایش دایم کردم حالا شوهرم میگه ده کیلو چاق بشی خیلی خوشگل تر میشی آنقدر تغییر کردم بعد از آرایش دایم میگه چاق بشی ده برابر تغییر می‌کنی الان ۴۸کیلوام شکم ندارم چیکار کنم چاق بشم ولی شکم نیارم

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکارونی بخور، برنج، تخم‌مرغ

شکم نمیارم؟؟؟؟

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
منم دنبال چاق شدنم ولی بی ارادم مجردم  ۵۴ کیلو ۱۶۰ قدمه میخوام به ۶۰ برسم😢😢

عشقم ۶۰زیاده ۵۵بشی عالی میشی

نمیشه که خودت تصمیم بگیری کجات چاق شه، بستگی به بدنت داره دیگ

دوست ندارم چاق بشم خودم شوهر گیر داده

قدت چنده؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

غذا و کلی میان وعده  بخور ولی ببین الان یه برنامه معرفی میکنم با این ورزش کن شکم نیاری  Abs workout 

از پلی استور دانلود کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
غذا و کلی میان وعده  بخور ولی ببین الان یه برنامه معرفی میکنم با این ورزش کن شکم نیاری  Ab ...

دستت طلا بانو