2777
2789
عنوان

درد دندان یکماه بعد پر کردن طبیعیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3839 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=206423093]اصولا اگر فقط ترمیم یا پرکردن باشه نباید دردش زیاد طول بکشه دردش ولی من شنبه اون هفته عصب کشی کردم ه ...[/QUOTEبا دکترت تماس بگیر،بپرس ازش،دردش طبیعیه یا دوباره نیاز به عصب کشی داره

سلام عزیزم 

دندونت خوب شد؟ دکتر رفتی؟ منم مشکلم همینه با رزین کامپوزیت پر کردم پوسیدگی سطح یک  بود خیلی نیاز به ترمیم نداشت عکس مجدد هم گرفتم هیچیش نبود ولی درد میکنه و حساس شده بخصوص موقع جویدن ،خواستم ببینم چیکار کردی که بهتر شد؟ 

@mary_aaa  ‍ 

🌱

شما چکار کردید مشکلتون حل شد؟

نه پیش دکتر هم رفتم هیچیش نیست، الان البته حساسیتش کمتر شده ولی از چندتا دندون پزشک پرسیدم گفتن ممکن بخاطر بلند تر بودن دندون نسبت به دندونای دیگه باشه یا اینکه همون مثل شما مواد پرکردن رو عوض کنن

🌱

نه پیش دکتر هم رفتم هیچیش نیست، الان البته حساسیتش کمتر شده ولی از چندتا دندون پزشک پرسیدم گفتن ممکن ...

سلام 

ببخشید من چند تا دندون سطحی پر کردم با کامپوزیت فقط هنگام جویدن درد داره 

شما هم این طوری مو قع جویدن درد دارید و اینکه خوب شد ؟

من می ترسم به عصب رسیده باشن 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام ببخشید من چند تا دندون سطحی پر کردم با کامپوزیت فقط هنگام جویدن درد داره شما هم این طوری مو قع ...

سلام عزیزم ،منم فقط موقع جویدن درد جزئی دارم ،نه به عصب نرسیده برا منم سطحی بود مجدد عکس هم گرفتم از دندونم ،احتمالا شما هم مثل من حساس دندونات 

واسه اطمینان مجدد به دکتر نشون بده 

🌱

سلام عزیزم ،منم فقط موقع جویدن درد جزئی دارم ،نه به عصب نرسیده برا منم سطحی بود مجدد عکس هم گرفتم از ...

متشکر عزیزم  آره باید مجدد برم

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)