2777
2789

دیشب عروس هلندی خریدم.هم‌تو‌مغازه شیطون بود هم‌تو قفسش تا خونه بیایم خوب بود بالا پایین میرفت.دکتر هم بردمش همه چی اوکی بود.آوردمش خونه،فقط یه کم‌دونه خورد دیگه همین.آوردمش از قفس بیرون اما ترسید جیغ زد و پرید از دستم.دوباره گذاشتمش تو قفس.اما از اون موقع رفته یه طرف قفس که پشتش به ماست چسبیده تکونم نمیخوره.هیچی هم‌نخورده نه آب نه دونه.حتی ظرف آبشم عوض کردم تکون‌نخورد.مغازه داره گفت ترسیده بزار دورروز تو قفس بمونه کاریش نداشته باشید تا عادت کنه.نگرانشم.ضعیف نشه غذا نمیخوره🥺.کسی اینجوری بوده پرنده ش؟

یک‌معلم عاشق که زندگیش کنار بچه ها میگذره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غریبی میکنه یکم بگذره عادت میکنه زیاد گیر بهش نده خودش کم کم عادت میکنه مینای منم اولش همینطور بود الان اینقد فضوله آسایشمون گرفته😐🤣

تلخی عشق از تظاهرهای شیرین بهتر است سیلی مادر کجا و بوسه نامادری!
غریبی میکنه یکم بگذره عادت میکنه زیاد گیر بهش نده خودش کم کم عادت میکنه مینای منم اولش همینطور بود ا ...

عزیزم😄

پس ولش کنم خودش خوب میشه؟مغازه داره هم گفت دوروز در قفسشو باز نکن سمتشم نرو

عزیزم😄 پس ولش کنم خودش خوب میشه؟مغازه داره هم گفت دوروز در قفسشو باز نکن سمتشم نرو

اره زیاد گیر بهش نده که بترسه ولی غذا ایناش مواظب باش چیزایی دوس داره بده بهش

اره زیاد گیر بهش نده که بترسه ولی غذا ایناش مواظب باش چیزایی دوس داره بده بهش

ممنون عزیزم آره ولش کردم دیگه.ظرفش دونه داره.صبح هم آبشو عوض کردم.تکونم نخورد از جاش🤭

ممنون عزیزم آره ولش کردم دیگه.ظرفش دونه داره.صبح هم آبشو عوض کردم.تکونم نخورد از جاش🤭

بسلامتی گلم ایشالا زود باهات دوست میشه