2777
2789
عنوان

مامانم فهمیده پشت سرش حرف زدم😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقاااا دارم سکته میکنم

اولا اشتباه کردی رفتی راجب خصوصی ترین مسائلت پیش دوستت گفتی 

بعدم که چقد زشت پشت سر مامانت بد حرف میزنی😐

الانم برو به مامانت بگو میخواستم دوستمو اروم کنم از تو بد گفتم🙂🚶

همسایه مون بود رو گوشی نشسته خودش شماره گرفته از قضا غیبت همون شخصم می‌کنه اونم گوش میده بعدشم میر در خونه در میزنه اونام درو باز میکنن میگه بسه گوشی و قطع کن بیچاره پا میشه از جیبش در میاره خاموش می‌کنه میگه خب شما خاموش میکردین

یه دونه پسر دارم پسر تنها
اولا اشتباه کردی رفتی راجب خصوصی ترین مسائلت پیش دوستت گفتی  بعدم که چقد زشت پشت سر مامانت بد ...

داشتم ماجرا رو تعریف میکردم براش

اگه منم تک فرزندم یبار تو عمرم اومدم دردل کنم

بگو از عمد کردم ببینم چی میگی اگ میخاستم پشت سرت بگم ک بهت زنگ نمیزدم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
اخه از یه جهاتی خیلی شبیه هم بود مشکلمون هیچوقت همچین غلطی نمیکردم دفعه اولم بود

حالا دیگه پیش اومده.

بزار مامانت یکم اروم شه.اونم حق داره .کم توقعیش شده.

بعد بگو دوستم خیلی ناراحت بود چیز دیگه ای اون لحظه به ذهنم نرسید بگم و ازین حرفا.ببخشید دیگه تکرار نمیکنم.

بیتجربگیه جوونیه دیگه🙂

من و خدا💫
واقعا  تازه اخر هفته تولدشه دوروزه دارم میگردم کیک و کادو سفارش بدم😫

مادر از بچش میگذره.

برا تولدش کادو و کیک بگیر برو دستشو ببوس بگو اشتباه کردم.اونم میخنده بغلت میکنه.خیلی سخت نگیر مادر بدبخت ترین ادم دنیاس هیچ کینه و ناراحتی از بچش به دل نمیگیره

من با دوستم رفتیم پیاده روی داشتم به عمم فوش میدادم بابام پشت سرمون بود😑😑😂😂😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست